Δευτέρα 20 Μαΐου 2019
x

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (ΕΠΟ): ΞΕΦΤΙΛΑ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

«Εγώ δεν ξέρω τίποτα και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ποιοι βγάζουν τέτοια πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της επιτροπής του κυπέλλου

Άγνοια για τα όσα ακούγονται περί διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου στο εξωτερικό δήλωσε πως έχει ο Μάνος Γαβριηλίδης χαρακτηρίζοντας μάλιστα «ξεφτίλα» μια τέτοια πιθανότητα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ρ/σ «Metropolis», ο πρόεδρος της επιτροπής του θεσμού:

Για τις πληροφορίες ότι ο τελικός του κυπέλλου θα γίνει στη Σκωτία: «Α, εκεί θα γίνει τελικά; (γέλια) Ξαφνικά βγήκε η Σκωτία. Εγώ δεν ξέρω τίποτα και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ποιοι βγάζουν τέτοια πράγματα. Δεν έπρεπε να μου πουν κι εμένα κάτι; Κάπου γράφτηκε και κάποιος το διάβασε ότι θα γίνει στο εξωτερικό. Από σχόλια μπορείς να ακούσεις χίλια δυο».

Για το αν κουβέντιασε ο Γραμμένος με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και δεν είπε τίποτα στον ίδιο: «Δεν αμφιβάλλω για τίποτα και δεν το πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Κάποτε, επί Γκιρτζίκη, η διεξαγωγή του τελικού στο εξωτερικό αναφερόταν στην προκήρυξη του κυπέλλου. Θυμάστε τον περιβόητο τελικό του 2016; Οχι θα τον κάνουμε κλειστό, όχι θα βάλουμε εκείνους τους διαιτητές έλεγε ο υπουργός. Γι'αυτό τότε γράψαμε στην προκήρυξη για το εξωτερικό. Τώρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Με ποια λογική να γίνει κάτι τέτοιο; Είναι ξεφτίλα. Και στην τελική ποιον συμφέρει; Τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ; Κατ’ αρχήν δεν ξέρουμε αν είναι και οι δύο στον τελικό. Και ο Ολυμπιακός έλεγε ότι θα περάσει αλλά τελικά πέρασε η Λαμία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ