Skip to main content

Γεωργία Ανδριώτου: Όταν οι ψυχές αποκτούν το κατάλληλο για εκείνες χρώμα

Η συγγραφέας που αποκάλυψε τα χρώματα που κρύβει μέσα της η κάθε ψυχή μιλάει και αποκαλύπτει τα μυστικά των χρωμάτων στη Vwoman.

Είναι κάποιες φορές που αναρωτιόμαστε τι χρώμα μπορεί να έχει η ψυχή. Κάποιες ψυχές μπορεί να έχουν χρώμα μπλε της ηρεμίας, όταν ανακτάς τις δυνάμεις σου. Κάποιες άλλες ροζ, της άνευ όρων αγάπης. Σε κάποιες άλλες πάλι η ψυχή γίνεται…λευκή. Η συγγραφέας Γεωργία Ανδριώτου αποκαλύπτει όλα τα μυστικά των χρωμάτων και την επιρροή που έχουν στη ψυχή μας και μοιράζεται όλα εκείνα που την ενέπνευσαν για το νέο της βιβλίο «Ψυχές και Σώματα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Νίκα».

Εκτός από συγγραφέας, είστε παράλληλα φιλόλογος αλλά και εκπαιδεύτρια Ενηλίκων με εντυπωσιακές μεταπτυχιακές σπουδές. Πώς γεννήθηκε μέσα σας η επιθυμία να πραγματοποιήσετε τις συγκεκριμένες σπουδές;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Δάφια,  ένα μικρό χωριό δίπλα στην Καλλονή, που είναι στους περισσότερους γνωστή. Ξεκίνησα τις σπουδές μου στο τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη, που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Δεν ξέρω αν αγαπώ πιο πολύ την επαφή μου με τα παιδιά ή το γεγονός ότι μπορώ να μαθαίνω και εγώ πράγματα διδάσκοντας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου επέστρεψα στο νησί μου. Και δύο χρόνια αργότερα  έφυγα στο Βέλγιο. Όπου και ασχολήθηκα με την εκμάθηση Ελληνικών σε ενήλικες. Έκανα μαθήματα Ελληνικών σε Βέλγους, οι οποίοι πρέπει να σας πω ότι αγαπούν πάρα πολύ την Ελληνική γλώσσα. Είναι πολύ εξοικειωμένοι με την Ελληνική γλώσσα, λόγω της αγάπης τους για την Ελληνική μουσική.

Διαβάστε περισσότερα στο Vwoman.