Skip to main content

Γεωργιάδης για Θεαγένειο: Υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια - Εσωτερική κόντρα μεταξύ γιατρών

Ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και κατά του ΕΣΥ»

Επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την ανάρτηση φωτογραφίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Τζιλβέ, που απεικονίζει ασθενή ξαπλωμένο σε καρέκλες.

Διαβάστε σχετικά: Θεσσαλονίκη - Θεαγένειο: Επείγουσα ΕΔΕ από τον Άδωνι Γεωργιάδη για την ανάνηψη ασθενούς σε καρέκλες

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για απαράδεκτη εικόνα, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος ενημερώθηκε πως εκείνη την στιγμή υπήρχαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια σε άλλο όροφο του νοσοκομείου.

Ανέφερε ότι ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής διεκδικεί κρεβάτια στον δικό του όροφο και μίλησε για εσωτερική κόντρα μεταξύ των γιατρών.

«Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και κατά του ΕΣΥ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στο πλαίσιο αυτό σχολίασε ότι εικόνες με πολλά ράντζα δεν έχουμε πια, προσθέτοντας ότι ίσως κάποιες φόρες να υπάρχουν, στις εφημερίες στο νοσοκομείο Αττικόν.

Έκανε γνωστό παράλληλα ότι είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας της 22χρονης, που τραυματίστηκε σοβαρά στην ωμοπλάτη από Ιρακινό με μαχαίρι στην Ερμού την προηγούμενη Παρασκευή, και όλοι οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός είναι πάνω στη νεαρή για να σωθεί η ζωή της.