Skip to main content

Γεωργιάδης: Στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ παίζει όλη τη χρονιά

Προσοχή και σωστή νοοτροπία ζήτησε ο Γιώργος Γεωργιάδης από τους παίκτες του ΠΑΟΚ εν όψει της έναρξης των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Στόχος του Γιώργου Γεωργιάδη στην τελική ευθεία πριν την έναρξη των πλέι οφ είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ να καταλάβουν την κρισιμότητα της διοργάνωσης. Σε ομιλία του, λοιπόν, στους ποδοσφαιριστές του στο περιθώριο της χθεσινής (18/5) προπόνησης, ο Ελληνας τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά ότι στο μίνι πρωτάθλημα παίζεται όλη η χρονιά.

«Αρχίζουν τα πλέι οφ και πρέπει να έχουμε σωστή νοοτροπία. Σε αυτά τα ματς παίζουμε όλη την χρονιά, αλλά και το αύριο και πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του», φέρεται να τους είπε, μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια του προέτρεψε να φανερώσουν στο γήπεδο το καλό τους πρόσωπο. «Να βγάλετε τον καλύτερο σας ευατό. Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν πρέπει όλοι μας να δώσουμε τα πάντα», ανέφερε ο προπονητής του Δικεφάλου.

Χαρακτηριστικό της κρισιμότητας που έχουν για τον ΠΑΟΚ τα πλέι οφ είναι ότι ανάλογες ομιλίες προς τους ποδοσφαιριστές έγιναν και από τους συνεργάτες του Γεωργιάδη.

Business Story
Off