Skip to main content

Γεωργιάδης, Ζαγοράκης, Μπακογιάννη σε εκδηλώσεις της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης

Βλέπουν εκλογές στη ΝΔ και οι τοπικές και νομαρχιακές εκδηλώσεις προσπαθούν με κεντρικά στελέχη να κρατήσουν ζεστό τον κόσμο...

Τρία κορυφαία στελέχη της ΝΔ σε ισάριθμες εκδηλώσεις της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης και των τοπικών οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ) πρόκειται να είναι κεντρικά πρόσωπα, σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα, Ηλίας Ζάχαρης, σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κομματικών οργανώσεων της περιοχής ευθύνης του προσπαθεί να υλοποιήσει μια σειρά εκδηλώσεων (όχι αναγκαστικά πολιτικών), προκειμένου να κρατήσει... ζεστό το κομματικό ακροατήριο, ενώ αντίστοιχες εκδηλώσεις αναμένεται να προγραμματίσουν και οι... ομόλογοί του των άλλων τριών ΝΟΔΕ της Θεσσαλονίκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, θα βρίσκεται στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης Αμπελοκήπων στις 3 Δεκεμβρίου, ενώ τιμώμενο πρόσωπο σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης Νεάπολης – Συκεών και κεντρικός ομιλητής για θέματα αθλητισμού, πολιτισμού κτλ. σχεδιάζεται να είναι ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ζαγοράκης, στις αρχές Δεκεμβρίου. Η Ντόρα Μπακογιάννη αναμένεται να παραβρεθεί σε κεντρική εκδήλωση της ΝΟΔΕ που προγραμματίζεται για τα τέλη Ιανουαρίου 2017 ή τις αρχές Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Ζάχαρη, «οι εκδηλώσεις θα προσδιοριστούν τις επόμενες ημέρες με ακρίβεια, όμως στόχος μας είναι να ενεργοποιηθεί ο κομματικός μηχανισμός και τα στελέχη σε τοπικό επίπεδο, να ενισχύσουμε και να επανενεργοποιήσουμε τη σχέση μας με τα μέλη μας και τους φίλους του κόμματος και να το κάνουμε όλο αυτό, με τη συμμετοχή κεντρικών στελεχών στις εκδηλώσεις μας, που και άλλη αίγλη δίνουν και συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των δεσμών εντός του κόμματος. Επίσης, προγραμματίζουμε σειρά συζητήσεων για θέματα της καθημερινότητας και της πολιτικής, στο πλαίσιο του διαλόγου που θέλουμε να έχουμε ως τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις με τους πολίτες, με τον κόσμο και την κοινωνία».