Skip to main content

Γεροβασίλη: Ξεπεράστηκαν τα όρια κριτικής στον Κασσελάκη - Σταματήστε

Η κ. Γεροβασίλη ζήτησε να δοθεί χρόνος στον Στέφανο Κασσελάκη

Την ώρα που οι κόντρες δίχως όρια στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται, μετά και την εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη για διαγραφή των Τζουμάκα, Σκουρλέτη, Βίτσα και Φίλη, η Όλγα Γεροβασίλη ζητά από τους «διαφωνούντες» να σταματήσουν οι εκφράσεις που υπερβαίνουν τα όρια.

«Από την ημέρα εκλογής του νέου προέδρου περνάμε μια σύνθετη και δύσκολη πραγματικά φάση», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του Open και κάλεσε όλα τα στελέχη να σταματήσουν το «πολεμικό κλίμα» που έχει δημιουργηθεί στο κόμμα.

«Εγώ είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύω όλοι είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ θα ήθελα από εδώ και την ευκαιρία που μου δίνεται να κάνω μια έκκληση ότι πρέπει να σταματήσει αυτός ο διάλογος, με τον τρόπο που γίνεται και αυτά τα αποτελέσματα που παράγονται με τον τρόπο που παράγονται. Από τη μια έχουμε έναν νέο πρόεδρο, έχει ψηφιστεί με τις δημοκρατικές διαδικασίες ανεξάρτητα αν κάποιος διαφωνούσε ή συμφωνούσε. Αλλά στα κόμματα δεν είμαστε εδώ μια παρέα. Υπάρχουν συγκλίσεις, αποκλίσεις. Πάντα υπήρχαν θέματα διαφορετικών προσεγγίσεων, αλλά, άλλοτε πιο δύσκολα, άλλοτε πιο εύκολα, πάντα φτάναμε σε κάποιες συγκλίσεις, ανεξάρτητα αν κάποιος έμενε και ελαφρώς δυσαρεστημένος. Αυτό πρέπει να το ξέρουμε όλοι μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ξεπεράστηκαν τα όρια κριτικής στον Κασσελάκη», λέει η Γεροβασίλη

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της, η κυρία Γεροβασίλη υπογράμμισε: «Ξεπεράστηκαν τα όρια κριτικής στον νέο πρόεδρο από τη μια πλευρά, και βεβαίως δεν μπορεί αυτοί που επικαλούνται τις συζητήσεις εντός των κομμάτων και εντός των οργάνων, όργανο να εννοούν δημοσιογραφικές εκπομπές. Πρέπει να σχολιάζουμε εκεί που πρέπει να το κάνουμε. Δεν μπορεί να πάει μακριά αυτό, αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι».

Σε σχετική ερώτηση που της έγινε για το εάν έπρεπε να κινηθεί πειθαρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης απέναντι σε ιστορικά και πρωτοκλασάτα στελέχη, ανέφερε: «Σέβομαι τους συντρόφους μου, σέβομαι τις απόψεις τους, ωστόσο όταν είσαι μέλος κόμματος και προαναγγέλλεις κόμμα σε ένα τηλεοπτικό πάνελ, όταν χρησιμοποιείς εκφράσεις που ξεφεύγουν από την πολιτική, αυτά υπερβαίνουν τα όρια».

«Θέλω και από εδώ να πω σήμερα: Σταματήστε. Υπάρχει κόσμος, χώρα, προβλήματα. Έγινε ό,τι έγινε μέχρι εδώ. Ας πάμε παρακάτω», πρόσθεσε και κατέληξε πως για τον Στέφανο Κασσελάκη χρειάζεται και πρέπει να του δοθεί χρόνος.