Skip to main content

Γερουλάνος: Πακέτο δράσεων από πολιτιστικούς φορείς της Θεσσαλονίκης

Πακέτο συνεργατικών δράσεων ζήτησε ο υπουργός Πολιτισμού από εκπροσώπους Μουσείων και πολιτιστικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πόλη.
Πακέτο συνεργατικών δράσεων ζήτησε ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, από εκπροσώπους Μουσείων και πολιτιστικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψής του στην πόλη, με αφορμή τα εγκαίνια έκθεσης στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 50ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου. 

Ο κ. Γερουλάνος συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του επισκέφθηκαν το Μουσείο και ενημερώθηκαν αναλυτικά από τους υπευθύνους του για το σύνολο των εκτιθέμενων έργων και τις γενικότερες δράσεις.

Παρόντες στα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Η Πρώτη εικόνα» ήταν οι εκπρόσωποι όλων των Μουσείων της πόλης, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου ο υπουργός επισκέφθηκε και το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου εγκαινίασε την έκθεση με 47 χαρακτικά έργα του Χουάν Μιρό.