Skip to main content

Γεύσεις από ιδιαίτερες κουζίνες στα food restaurants του Mediterranean Cosmos

Μυηθείτε σε λαχταριστές γεύσεις και ποικιλία προτάσεων που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο

Τα ταξίδια και οι εξορμήσεις είναι ο τρόπος για να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, συλλέγοντας εμπειρίες από νέα μέρη. Αν ωστόσο δεν έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε έναν τόπο, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε τον δρόμο για τα πιο ξεχωριστά... γευστικά ταξίδια.

Η μύηση σε διαφορετικές κουζίνες, που η καθεμία ξεδιπλώνει τα δικά της μυστικά, είναι δεδομένη με μία επίσκεψη στο Mediterranean Cosmos, στα εστιατόρια του οποίου μάς περιμένουν οι πιο λαχταριστές προτάσεις για κάθε γούστο.

Εκεί ανακαλύπτουμε πολύ ιδιαίτερα πιάτα με ενδιαφέροντα γευστικά παντρέματα που μπορούν να μετατρέψουν ένα γεύμα στην απόλυτη εμπειρία απόλαυσης.

Οι... συναντήσεις με την ελληνική κουζίνα δεν είναι ποτέ βαρετές, όσες φορές κι αν έχουμε γευτεί ένα φαγητό. Έτσι, για τον μουσακά που ξετρελαίνει κάθε ουρανίσκο μία επίσκεψη στο κατάστημα Μικρός Βοριάς είναι must. Τα πλούσια αρώματα από τα φρεσκομαγειρεμένα πιάτα θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Image

 

Για ζουμερά σουβλάκια, από εξαιρετικής ποιότητας κρέας, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Λάδι και Ρίγανη. Εκεί θα βρούμε κι άλλα πεντανόστιμα κρεατικά, που ψήνονται με προσοχή και μεράκι, ενώ παράλληλα όλα τα υλικά για τα συνοδευτικά των πιάτων είναι λεπτομερώς διαλεγμένα και φρεσκότατα, δίνοντας γεύση από Ελλάδα σε κάθε πιρουνιά.

Image

 

Ακόμα μία λατρεμένη πρόταση της ελληνικής κουζίνας είναι ο γύρος και ο master του είδους είναι ο Γύρος Προεδρικός. Λαχταριστές προτάσεις που ξεχωρίζουν, συνδυασμοί γεύσεων που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις και γκάμα επιλογών συνθέτουν ένα μενού που ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα.

Image

 

Στο Hot Dog King έχουμε τη δυνατότητα να γευτούμε το θρυλικό «the old fashioned» με έμπνευση από το αμερικανικό street food, που ποτέ δεν απογοητεύει με τις προτάσεις του. Με χωριάτικο λουκάνικο, σως μουστάρδας, καραμελωμένα κρεμμύδια, σως γλυκιάς τσίλι και ψιλοκομμένα λαχανικά έρχεται να μας χαρίσει μπουκιές απόλαυσης αλλά και να μας συνεπάρει με τα πλούσια αρώματά του.

Image

 

Για νόστιμες επιλογές που μας μεταφέρουν νοητά στην Ασία, το must spot δεν είναι άλλο από το Mongo. Οι γευστικές εκπλήξεις που φτάνουν στα πιάτα είναι ιδιαίτερες και ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την εντυπωσιακή τους εμφάνιση. Αν δεν ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε από το μενού, μπορείτε να δημιουργήσετε το combo που εσείς λαχταράτε.

Image

 

Αν λατρεύετε το καλό κρέας, θα ξετρελαθείτε με αυτήν την τόσο ιδιαίτερη εκδοχή. Στο κατάστημα Esteban σας περιμένει το sliced beef steak σε μπαγκέτα που πλαισιώνεται από εξαιρετικές λεπτομέρειες που το κάνουν ακαταμάχητο. Με καταβολές στην ισπανική κουζίνα, που φημίζεται για τα φαγητά με... χαρακτήρα, η επιλογή αυτή θα σας ωθήσει να βγείτε από το comfort zone σας και να δοκιμάσετε νέες γεύσεις με τη δική τους ιστορία. Για extra απόλαυση συνδυάστε το με Patafritas chips.

Image

 

Όταν η μοτσαρέλα συναντά το τσένταρ, τη ντομάτα και τα μανιτάρια, δημιουργούν τη Cheddar Melt. Θα τη βρείτε στο κατάστημα Domino's Pizza που φέρνει άρωμα Ιταλίας στο food place του Mediterranean Cosmos, μαζί με δεκάδες άλλες πεντανόστιμες προτάσεις. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως για την πληρέστερη γνώση της ιταλικής ιστορίας, πρέπει πρώτα να κατανοήσετε την κουζίνα της και τη μαγεία που κρύβουν οι γνήσιες συνταγές της.

Image

 

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας έχουν οι γλυκιές προτάσεις και στο Cinnabon έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε το απίθανο Caramel Pecanbon. Πρόκειται για ρολά φρέσκιας ζύμης με γέμιση κανέλας Makara, επικάλυψη με διπλή καραμέλα και καρύδια pecan. Το πάντρεμα των διαφορετικών γλυκών συστατικών δημιουργούν πολυπολιτισμικές προτάσεις και δεν είναι τυχαίο πως το brand έχει αγαπηθεί όσο λίγα παγκοσμίως.

Image

 

Φυσικά, φαγητό και διασκέδαση είναι ο καλύτερος συνδυασμός για μία έξοδο, οπότε μία επίσκεψη στο The Mindtrap μετά το γεύμα μας κρίνεται άκρως απαραίτητο. Τα ενδιαφέροντα παιχνίδια θα ενθουσιάσουν εσάς και την παρέα σας με γρίφους που θα σας εξιτάρουν και θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση.

Image

Mediterranean Cosmos

Facebook: https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial/

Instagram: https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/

Website:  www.mediterraneancosmos.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗ