Skip to main content

Για άνοιγμα στην κοινωνία μιλάει ο Σαμαράς

Για ένα μεγάλο και τολμηρό άνοιγμα στην κοινωνία έκανε λόγο ο αρχηγός της ΝΔ, αναφερόμενος στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές της παράταξης.
Για ένα μεγάλο και τολμηρό άνοιγμα στην κοινωνία έκανε λόγο ο Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, καθώς, όπως είπε, η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα που έχει προχωρήσει σε τέτοιες διαδικασίες ανοίγματος προς την ελληνική κοινωνία.

«Αφού η ΝΔ αποφάσισε να ανοιχτεί και να προσφύγει στην κοινωνία για να εκλέξει τον αρχηγό της και στη συνέχεια τον αρχηγό της νεολαίας, σήμερα εκλέγει τον πρόεδρο της κάθε νομαρχιακής επιτροπής και της κάθε τοπικής επιτροπής. Είναι μια πολύ μεγάλη μέρα κι είμαστε περήφανοι που είμαστε το μόνο κόμμα που έχει προχωρήσει σε τέτοιες διαδικασίες ανοίγματος προς την ελληνική κοινωνία», δήλωσε ο κ. Σαμαράς, αφού ψήφισε στο εκλογικό κέντρο στο δημαρχείο της Κηφισιάς.

Κάλπες έχουν στηθεί στα γραφεία των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ, αλλά και σε δημοτικά και νομαρχιακά καταστήματα, εργατικά κέντρα και ΚΕΠ. Η ψηφοφορία άρχισε στις 10:00 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 07:00 το απόγευμα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της ΝΔ στα οποία συμπεριλαμβάνονται και όσοι ενεγράφησαν και ψήφισαν στην εκλογή του νέου αρχηγού το Νοέμβριο.