Skip to main content

Για την επανεκκίνηση σήμερα κόντρα στον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ο Δικέφαλος μετρά δύο συνεχόμενες βαθμολογικές απώλειες στη Super League, αφού έμεινε στην ισοπαλία τόσο με τον Ατρόμητο, όσο και με τον Βόλο.

Επιστροφή στην πραγματικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τον Άμπελ Φερέιρα, που μετά το σοκ του αποκλεισμού από την Κράσνονταρ καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες στους εγχώριους αγώνες κόντρα στον ΟΦΗ στην Τούμπα (18.15-Novasports 2).

Ο Δικέφαλος μετρά δύο συνεχόμενες βαθμολογικές απώλειες στη Super League, αφού έμεινε στην ισοπαλία τόσο με τον Ατρόμητο, όσο και με τον Βόλο, για την δεύτερη και την τρίτη αγωνιστική αντίστοιχα, μαζεύοντας συνολικά πέντε βαθμούς στις πρώτες τρεις αναμετρήσεις.

Στο μέτωπο των απουσιών ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χοσέ Κρέσπο και Ροντρίγκο Σοάρες, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και  Μούσα Ουαγκέ.

Αντιθέτως, επανενεργοποιήθηκε και βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή επίσημου παιχνιδιού για φέτος ο Λέο Μάτος, ενώ εντός βρίσκεται και ο Λευτέρης Λύρατζης.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Λύρατζη, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Κούτσια, Σφιντέρσκι, Τσόλακ.

Στον αντίποδα , ο ΟΦΗ έρχεται στην Τούμπα με στόχο να συνεχίσει το αήττητο του, μιας και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετρά δύο εντός έδρας ισοπαλίες, με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, αλλά και ένα εκτός έδρας τρίποντο επί της Λαμίας.

Ο  Γιώργος Σίμος είδε τον Πραξιτέλη Βούρο να μένει εκτός επιλογών, λόγω τραυματισμού, ενώ αντιθέτως ο Μιγκέλ Μεγιάδο εντάχθηκε στην αποστολή, παρότι δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας του.

Η αποστολή του ΟΦΗ για την Τούμπα αποτελείται από τους:

Σωτηρίου, Βάτερμαν, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Μαρινάκη, Διαμαντή, Σελίμοβιτς, Βαφέα, Κοροβέση, Mεγιάδο, Μίγγο, Στάικο, Nέιρα, Nαμπί, Σαρδινέρο, Στάρτζεον, Γρίβα, Σολίς, Γκαργκαλατζίδη και Γιάννου.