Skip to main content

Γιαννακόπουλος: Έπαιξε μπασκετάρα ο Άρης - Αν κερδίζαμε θα ζητούσα επανάληψη του αγώνα

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άφησε αιχμές για τους διαιτητές που όπως είπε δεν γίνεται «να θέλει η διαιτησία σώνει και καλά να κερδίσει ο Παναθηναϊκός»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να κερδίσει και μόνο με το όνομα.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ πήρε άμεσα θέση για την ήττα του «τριφυλλιού» από τους Θεσσαλονικείς και συνεχάρη τον Άρη, με την ανάρτηση μάλιστα να γίνεται 1 λεπτό πριν το τέλος κι ενώ το σκορ ήταν στο 62-71 υπέρ της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γιαννακόπουλος, θέλοντας να αναγνωρίσει την προσπάθεια των κιτρίνων που απέδωσαν όμορφο μπάσκετ, είπε πως θα ζητούσε επανάληψη της αναμέτρησης σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Άρη, κέρδισε παίζοντας μπασκετάρα ή κερδίζει, θέλει 1' κι είναι εννέα πόντους. Μακάρι να κερδίσει, το αξίζει.

Μακάρι να γυρίσουμε και σε εποχές που ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός έχαναν σε κάποιες έδρες, γιατί έπαιζε καλύτερα ο άλλος ή ακόμα και στην έδρα σου.

Αλλά για να γίνει αυτό προϋποθέτει να μην έχουμε διαιτησίες όπως σήμερα ή όπως εχθές, γιατί δεν σημαίνει ότι επειδή λέγεσαι Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζεις με το ζόρι. Όταν δεν παίζεις καλά, πρέπει να χάνεις.

Όπως εμείς σήμερα δεν παίξαμε καλά και πρέπει, ειλικρινά το λέω μακάρι, είναι 62-71, στο τέλος να χάσουμε. Γιατί μόνο έτσι γίνεσαι καλύτερος κι εσύ, αλλά κι όλο το άθλημα, το μπάσκετ και το πρωτάθλημα.

Κι έτσι, θα αρχίσει να επενδύει κόσμος. Γιατί όσο κερδίζουν με τις διάφορες διαιτησίες, δεν θα πω ονόματα, αυτά θα έχουμε.

Και για να συνεχίσω. Είναι κάτι που το είχα πάρει απόφαση ακόμα κι αν κερδίζαμε με έναν πόντο, όπως το είχε κάνει η Γιουνάιτεντ κάποτε. Δεν μπορεί να έρχεται ο Άρης, να παίζει μπασκετάρα, εμείς να είμαστε κουρασμένοι και όπως πέρσι να βγαίνει ο Ολυμπιακός πρώτος στην κανονική διάρκεια με ένα φάουλ που δεν δόθηκε στο Ιβανώφειο από την Τσαρούχα. Δεν γίνεται πέρσι να παίζει ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι, να βγάζει την μπάλα παίκτης του Ολυμπιακού και να δίνει μπροστά στα μάτια του Ολυμπιακό. Δεν γίνεται για να μιλήσω και για σήμερα, να θέλει η διαιτησία σώνει και καλά να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Ήμασταν χειρότεροι και έπρεπε να χάσουμε. Εκεί στην ΚΕΔ και κ. Λιόλιο καθαρό μπάσκετ θέλουμε».