Skip to main content

Γιαννάκου: Έχει τεράστια σημασία να νικήσουμε στη Μακεδονία μας

Τι συζητήθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, Μελίνα Δερμεντζοπούλου με ομιλήτρια τη Μαριέττα Γιαννάκου.

Τη σημασία της νίκης της Νέας Δημοκρατίας στη Μακεδονία υπογράμμισε η πρώην υπουργός και πρώην ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου στην κεντρική πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, Μελίνα Δερμεντζοπούλου στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο της τράπεζας Πειραιώς.

«Έχει τεράστια σημασία για πολλούς λόγους η νίκη να είναι δική μας», σημείωσε η κ. Γιαννάκου ευχόμενη την επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας «στη Μακεδονία μας».

Στην ομιλία της υπογράμμισε πως η Νέα Δημοκρατία οφείλει να επαναφέρει το ευρωπαϊκό ιδεώδες και κεκτημένο καθώς, όπως σημείωσε, θυμίζουν «μαύρες σελίδες της ΕΕ» οι εποχές που ζούμε κατά τις οποίες λαϊκιστικές δυνάμεις θέλουν αρμοδιότητες που μέχρι σήμερα ανήκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση να περάσουν ξανά στα κράτη.

Η ευρωβουλευτής τόνισε ακόμα την ανάγκη συνεργασίας του παλιού και του νέου στην πολιτική και εξήρε τη συνομιλήτρια της, Μελίνα Δερμεντζοπούλου, λέγοντας ότι έχει πλήρη αίσθηση της ευθύνης που φέρει η ενασχόληση με την πολιτική.

Με τη σημασία της πολιτικής ξεκίνησε την ομιλία της και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, η οποία δήλωσε πως η πολιτική είναι το όχημα για τη βελτίωση της κατάστασης στην Ελλάδα συμπληρώνοντας ωστόσο πως απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η σταθερότητα.

«Στόχος της πολιτικής είναι η οργάνωσης της κοινωνίας ώστε να ζούμε καλύτερα», σημείωσε η κ. Δερμεντζοπούλου.

Στο κάλεσμα της υποψηφίου ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων πολλά στελέχη της ΝΔ όπως ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Καλυψώ Γουλά,  οπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, Τάσος Σπηλιόπουλος, ο πρώην υπουργός και πατέρας της υποψήφιας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος καθώς και πολλά στελέχη που εμφανίζονται στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην αυτοδιοίκηση.