Skip to main content

Κώστας Γιαννόπουλος στη Voria: Να στηρίξουμε τη 10χρονη

Ο πρόεδρος του Χαμόγελο του Παιδιού επισήμανε πόσο σημαντική είναι η δημοσιότητα τέτοιων υποθέσεων, καθώς αποτρέπει τα χειρότερα.

Την ικανοποίησή του για τον εντοπισμό της 10χρονης Μ.Β., τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη από την Κ. Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος.

Όπως επισήμανε, μιλώντας στη Voria.gr, είναι σημαντικό να μάθουμε τι ακριβώς έχει γίνει με αυτή την υπόθεση. «Τι κρύβεται από πίσω, τι ακριβώς έχει γίνει με αυτή την εξαφάνιση», υπογράμμισε.

Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε πως τώρα πρέπει να στηριχθεί η μικρή μαθήτρια, η οποία, όπως έχει ενημερωθεί ο ίδιος, είναι καλά στην υγεία της σωματικά. «Πρέπει να στηρίξουμε το παιδί και την οικογένεια και αν υπάρχουν θέματα να δοθούν λύσεις. Γι΄ αυτό θα είναι δίπλα τους οι άνθρωποι από το Χαμόγελο του Παιδιού», υπογράμμισε.

Διαβάστε: Αίσιο τέλος για τη 10χρονη - Βρέθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Ο κ. Γιαννόπουλος ερωτηθείς σχετικά με τη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης Μ. και το αίσιο τέλος που είχε σημείωσε: «Η δημοσιότητα, η ενημέρωση, η πίεση και η προβολή παίζει σημαντικό ρόλο. Αποτρέπει τα χειρότερα».

Η μικρή βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή της Καλαμαριάς. Άνθρωπος από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων της περιοχής, επί της οδού Σοφούλη, την πλησίασε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Η 10χρονη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Αστυνομικό Μέγαρο.