Σάββατο 6 Μαρτίου 2021
x

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Έχουμε υποχρέωση όλοι να συνταχθούμε στην έκκληση για την αυστηρή εφαρμογή των μέτρων, υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η οικονομική δραστηριότητα της Θεσσαλονίκης είναι γαντζωμένη στην εστίαση. Το κλείσιμο της εστίασης ειδικά στη Θεσσαλονίκη θα προκαλέσει ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που θα έρθει να προστεθεί στη μεγάλη ζημιά που προκάλεσε η ακύρωση της ΔΕΘ». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Χρήστος Γιαννούλης στην εκπομπή «Πρωινή Επισκόπηση» του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής.

«Έχουμε υποχρέωση όλοι να συνταχθούμε στην έκκληση για την αυστηρή εφαρμογή των μέτρων που αφορούν την προσωπική ευθύνη, την προσωπική υγιεινή.

Εάν ένα μήνα πριν δεν υπήρχε εφησυχασμός αλλά είχαν εντατικοποιηθεί τα μέτρα με αυστηρούς ελέγχους και στα μέσα μεταφοράς, στους λατρευτικούς χώρους, στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και όπου είχαμε φαινόμενα συνωστισμού, θα είχαμε αποφύγει τη σημερινή κατάσταση.

Δυστυχώς τα μέτρα στήριξης περιορίζονται στο επίδομα των 534 ευρώ που καταβάλλεται ετεροχρονισμένα και στην επιστρεπτέα προκαταβολή.

Ουσιαστικό μέτρο θα ήταν η κάλυψη των μισθών των εργαζομένων και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Η στήριξη με άμεση χρηματοδότηση των επιχειρήσεων για να αντιμετωπίσουν τις υποχρεώσεις τους.

Ο κύριος Πέτσας με την πρακτική του και τα λεγόμενα του αυτογελοιοποιείται και δυστυχώς γελοιοποιεί και το ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου, ένα ρόλο που στο παρελθόν υπηρέτησαν και λαμπροί πολιτικοί.

Αυτό που συνέβη με τον Πρύτανη στην ΑΣΟΕΕ είναι τραμπουκισμός. Οι δράστες αυτής της πράξης δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για ιδεολογίες.  
Βάρβαρη και προκλητική η επίθεση αφιονισμένων ανδρών των ΜΑΤ στο Γαλάτσι. Είναι δυνατόν να χτυπάς μία μητέρα και το 5χρονο παιδί της;»  
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ