Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΟΑΣΘ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ (VID)

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τη διοίκηση του ΟΑΣΘ για εκδικητικές πρακτικές και παρουσίαση πλασματικής εικόνας του οργανισμού

Στην καταγγελία ότι τέθηκε σε 10ήμερη αργία οδηγός του ΟΑΣΘ που μέσω των κοινωνικών δικτύων «αποκάλυψε ότι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κινούνται λεωφορεία χωρίς χειρόφρενο» προχώρησε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Γιαννούλης κάνει λόγο εκδικητικές πρακτικές και για πλασματική εικόνα που παρουσιάζει τόσο ο πρόεδρος του Οργανισμού, Γιώργος Σκόδρας, όσο και ο πολιτικός του προϊστάμενος, υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

«Σε 10ημερη αργία τέθηκε από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ ο οδηγός που μέσω των κοινωνικών δικτύων αποκάλυψε ότι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κινούνται λεωφορεία χωρίς χειρόφρενο».
Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που αναρτήθηκε στις 31 Μαΐου

Είναι προφανές ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ και συγκεκριμένα ο ανεκδιήγητος Πρόεδρος του Γιώργος Σκόδρας, ενοχλήθηκε από την αλήθεια που βγήκε στην επιφάνεια.

Ενοχλήθηκε που θόλωσε η πλασματική εικόνα που παρουσίαζαν τόσο ο ίδιος όσο και ο πολιτικός του προϊστάμενος Κώστας Καραμανλής για τον Οργανισμό.
Συνεχίζοντας τις εκδικητικές του πρακτικές ο κύριος Σκόρδας, που συγκεντρώνει πλέον όλες τις αρμοδιότητες, ως το μοναδικό εκτελεστικό μέλος του Διοικητικό Συμβουλίου, επιχειρεί να φιμώσει κάθε φωνή που αμφισβητεί την εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζει για τον ΟΑΣΘ.

Αποδεικνύει για άλλη μία φορά πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην χαλάσει το αφήγημα του, για να μπορεί να στρώσει το χαλί για την ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ