Skip to main content

Γιατρός έσωσε παιδί στις Σέρρες πριν από τρία χρόνια και τώρα του ήρθε πρόστιμο... γιατί δεν πλήρωσε διόδια

Το περιστατικό έγινε το καλοκαίρι το 2020, στις Σέρρες, όταν ο γιατρός βγαίνοντας από τη θάλασσα διαπίστωσε πως σε ένα σημείο της παραλίας ήταν μαζεμένος πολύς κόσμος και ένα παιδί ήταν σε άσχημη κατάσταση

Ένα απίστευτο περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας, με έναν γιατρό που μετέφερε εσπευσμένα παιδί στο νοσοκομείο, να δέχεται πρόστιμο, μετά από 3 χρόνια γιατί δεν πλήρωσε τα διόδια.

Σύμφωνα με το Open, το περιστατικό έγινε το καλοκαίρι το 2020, στις Σέρρες, όταν ο γιατρός βγαίνοντας από τη θάλασσα διαπίστωσε πως σε ένα σημείο της παραλίας ήταν μαζεμένος πολύς κόσμος και ένα παιδί ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και έκρινε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καβάλας. Πρόκειται για μια απόσταση 50 χιλιομέτρων. Άμεσα, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο απάντησε πως θα ήταν στο σημείο σε 45 λεπτά ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία του χωριού και ο γιατρός αποφάσισε πως έπρεπε ο ίδιος με το ΙΧ του να μεταφέρει το παιδί από τη Βουλγαρία που έκανε με τους γονείς του διακοπές στη χώρα μας.

Η αστυνομία ειδοποίησε τα διόδια να ανοίξουν οι μπάρες για να μην καθυστερήσει ο γιατρός καθώς το παιδί ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Οι μπάρες άνοιξαν και το ΙΧ πέρασε. Μετά από τρία χρόνια ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι πήγε ένα πρόστιμο στον γιατρό περίπου 50 ευρώ.