Skip to main content

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Επίορκοι αστυνομικοί ενημέρωσαν για τη συνδρομή του σε έρευνα για το οργανωμένο έγκλημα»

Λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, άγνωστος τηλεφώνησε στις αρχές και κατονόμασε τέσσερα άτομα που βρίσκονται και στη δικογραφία για τη δολοφονία του δημοσιογράφου

Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ βγαίνουν στη δημοσιότητα και φέρεται επίορκοι αστυνομικοί να μαρτύρησαν στους πραγματικούς ενόχους, πως ο δημοσιογράφος συνεργάζονταν με την Αστυνομία σε υπόθεση που αφορά το οργανωμένο έγκλημα.

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε πως φέρεται να ενημέρωσαν άτομα της νύχτας, που εμπλέκονταν στις έρευνες των αρχών. «Επίορκοι αστυνομικοί ενημέρωσαν για τη συνδρομή του σε έρευνα για το οργανωμένο έγκλημα», είπε χαρακτηριστικά και τότε εκτίμησε πως δόθηκε η εντολή για την εκτέλεση του.

Επίσης, ανέφερε πως τον Αύγουστο του 2021, λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, άγνωστος τηλεφώνησε στις αρχές και κατονόμασε τέσσερα άτομα που βρίσκονται και στη δικογραφία για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Τα στοιχεία και οι καταγγελίες του αγνώστου περιλαμβάνονται στη δικογραφία και φέρεται να ξεκλείδωσαν την υπόθεση, ώστε να προχωρήσουν οι αρχές στην έκδοση και δεύτερου εντάλματος σύλληψης για τον 40χρονο που συνελήφθη για τη δολοφονία Καραϊβάζ.