Skip to main content

Γιουνές: Δύσκολο παιχνίδι με ΑΕΛ, περιμένουμε τον κόσμο μας (video)

«Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, γινόμαστε καλύτεροι», δήλωσε ο Τυνήσιος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων»

Για την επερχόμενη αναμέτρηση του Άρη εναντίον της ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για τη 2η αγωνιστική της Super League μίλησε στο «Aris FC TV», ο Χαμζά Γιουνές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τυνήσιος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων»:

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας: «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που κάναμε στη Λαμία τη Δευτέρα. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πετύχαμε μια νίκη που ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Έπρεπε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη, παίξαμε καλά και δείξαμε ότι έχουμε μια καλή και ποιοτική ομάδα».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΛ: «Το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα, θα είναι επίσης δύσκολο. Περιμένουμε πολύ κόσμο να έρθει και να γεμίσει το γήπεδο για να μας υποστηρίξει. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, γινόμαστε καλύτεροι και θα παρουσιαστούμε και σε αυτό το παιχνίδι για να το κερδίσουμε».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Καταλαβαίνω ότι οι φίλοι του Άρη έχουν μεγάλες προσδοκίες μετά την εμφάνιση και τη νίκη που πετύχαμε στη Λαμία. Η ίδια ατμόσφαιρα υπάρχει στα αποδυτήρια. Είμαστε καλά, είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς και βήμα-βήμα θα γινόμαστε καλύτεροι».