Skip to main content

Γκάφα στην Τουρκία: Μπέρδεψαν τον Άρη με τον ΠΑΟΚ!

Ο πρώην «κιτρινόμαυρος» Ρονάλντο Γκιάρο έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό της Μπεσικτάς όμως οι Τούρκοι... χάθηκαν στη μετάφραση.

Ο Ρονάλντο Γκιάρο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που άφησαν το στίγμα τους με τη φανέλα του Άρη στις 5 χρονιές που αγωνίστηκε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη και μίλησε στο μηνιαίο περιοδικό της Μπεσικτάς. Ο 45χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός έχει περάσει για μια 5ετία από την τουρκική ομάδα και έδωσε συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του Απριλίου.

Κάπου εκεί οι Τούρκοι χάθηκαν στη μετάφραση καθώς η απόδοση των λεγομένων του δεν ήταν σωστή. Ο Γκιάρο ξεκίνησε λέγοντας πως έχει παίξει 5 χρόνια στην Μπενφίκα, 5 στη Μπεσίκτας και 5 στον ΠΑΟΚ.

Εδώ είναι και το λάθος των Τούρκων που μπέρδεψαν τον Άρη με τον ΠΑΟΚ, καθώς ουδέποτε ο Βραζιλιάνος έπαιξε στον «Δικέφαλο» ενώ αντιθέτως τίμησε τη φανέλα του Αρη στα χρόνια που αγωνίστηκε.

Στη συνέχεια τόνισε πως παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής, πως θέλει κάποια στιγμή να γίνει προπονητής στην Μπεσίκτας, θυμήθηκε το αγαπημένο του παιχνίδι με τη φανέλα των «Αετών» ενώ αποκάλυψε πως όταν βρίσκεται στη Βραζιλία ξυπνάει το βράδυ για να δει τα παιχνίδια της τουρκικής ομάδας. Για το τέλος άφησε την αναφορά στον γιο του που έπαιζε στην δεύτερη κατηγορίας της Ελλάδας, με τον Αχαρναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γιος του, Λεονάρντο, δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε ελληνική ομάδα εξαιτίας θέματος με την πράσινη κάρτα και τώρα παίζει σε ομάδα της Βουλγαρίας.

Πηγή: Metrosport