Πέμπτη 6 Μαΐου 2021
x

ΓΚΕΡΕΚΟΥ: ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Η νέα πρόεδρος του ΕΟΤ επισκέφθηκε τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη - «Στόχος ένας σύγχρονος και εξωστρεφής Οργανισμός» δήλωσε η κα Γκερέκου.

Με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη συναντήθηκε σήμερα η νέα πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου.

Συζήτησαν θέματα που αφορούν την οργάνωση, δομή και λειτουργία του Οργανισμού καθώς και την ισχυρή ανάπτυξή του σε θέματα προβολής του ελληνικού τουρισμού.

Ο υπουργός χαιρέτισε την ανάληψη καθηκόντων προέδρου ΕΟΤ από την κυρία Γκερέκου και επισήμανε ότι με την εμπειρία της στα θέματα του τουρισμού, θα συμβάλλει στην εξέλιξη του Οργανισμού και την προσαρμογή του στις νέες απαιτήσεις του διεθνούς τουριστικού περιβάλλοντος.

Η κα Γκερέκου μετά από την συνάντηση με τον υπουργό δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και τον υπουργό για την εμπιστοσύνη τους να αναλάβω τη θέση προέδρου του ΕΟΤ.

Είναι για εμένα μεγάλη πρόκληση καθώς είναι χώρος που γνωρίζω καλά και αγαπώ πολύ. Θα επιδιώξω την ενδυνάμωση του ΕΟΤ σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά για την χώρα. Στόχος μας είναι μαζί με τους εργαζόμενους που κάνουν εξαιρετική δουλειά και θα αξιοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό, ένας σύγχρονος, εξωστρεφής και καινοτόμος Οργανισμός.

Ο ΕΟΤ είναι ο πρεσβευτής της χώρας σε ολόκληρο τον κόσμο και όλοι μαζί, η πολιτική ηγεσία, εγώ, οι άνθρωποι του Οργανισμού θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την προβολή της Ελλάδας σε κάθε γωνία του πλανήτη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ