Skip to main content

Γκετσεβίτσιους για Άρη: Όταν είσαι απλήρωτος, δεν φταίει o κορωνοϊός

Ο 32χρονος Λιθουανός σουτέρ του «Αυτοκράτορα» άφησε αιχμές για την ασυνέπεια που υπάρχει στις πληρωμές προς τους παίκτες.

Αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη αναφορικά με την ασυνέπεια στις πληρωμές προς τους παίκτες άφησε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους παραχωρώντας συνέντευξη στη λιθουανική ιστοσελίδα «lrt.it».

Μάλιστα, ο 32χρονος σουτέρ του «Αυτοκράτορα» υπογράμμισε πως η πανδημία του κορωνοϊού δεν μπορέι να αποτελέσει δικαιολογία για το γεγονός πως έχει να δει το χρώμα του χρήματος από τον Δεκέμβριο.

«Όταν ένας σύλλογος δεν πληρώνει τους παίκτες από τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πανδημία. Η ομάδα είχε προβλήματα με τις αλλαγές προέδρων. Μέχρι στιγμής δεν βλέπω ότι έχουν τη διάθεση να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας εξηγήσουν τι σκοπεύουν να κάνουν. Υπήρχαν χρέη πριν την πανδημία και υπάρχουν ακόμα προβλήματα στην ομάδα», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ των «κιτρινόμαυρων» για να προσθέσει:

«Δεν μπορώ ακόμη να κινηθώ δικαστικά γιατί πρέπει να περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιό μου. Περιμένουμε και την FIBA να ξεκαθαρίσει τι πρέπει να κάνουν οι ομάδες με τους παίκτες λόγω της πανδημίας. Ξέρω τη δικαστική διαδικασία και γνωρίζω ότι χρειάζεται χρόνος. Ίσως καταλήξουμε σε συμφωνία αλλά δεν το πιστεύω».