Skip to main content

Το γκολ της χρονιάς από τον Γκαρνάτσο στο Γιουνάιτεντ - Έβερτον (vid)

Ο Αργεντινός επιθετικός έγινε σε ηλικία 19 ετών και 148 ημερών ο νεαρότερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σκοράρει στην έδρα της Εβερτον σε επίπεδο Premier League

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τους τρεις βαθμούς στο «Γκούντισον Παρκ» επικρατώντας με 3-0 της Εβερτον, στο πλαίσιο της 13ης ημέρας στην Premier League.

Από το ματς αυτό αξίζει να επισημανθεί κυρίως το απίθανο γκολ με ανάποδο ψαλίδι του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Σίγουρα το γκολ αυτό θα είναι ένα από τα φαβορί για το κορυφαίο της χρονιάς!

Επίσης ο Αργεντινός επιθετικός έγινε σε ηλικία 19 ετών και 148 ημερών ο νεαρότερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σκοράρει στην έδρα της Εβερτον σε επίπεδο Premier League παίρνοντας το ρεκόρ από τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος είχε βρει δίχτυα στο ίδιο γήπεδο σε ηλικία 19 ετών και 293 ημερών, ενώ το συγκεκριμένο γκολ του θυμίζει έντονα το «θρυλικό» ανάποδο ψαλίδι του Ρούνεϊ σε ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Σίτι που θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά της η Εβερτον, που πρόσφατα τιμωρήθηκε με αφαίρεση δέκα βαθμών, για παραβίαση των κανόνων κερδοφορίας, ήδη πρέπει να σκέφτεται την επόμενη σεζόν στην Championship...