Skip to main content

"Γλυκιά ευθύνη στον ΠΑΟΚ"

Ο Ντιέγκο Αρίας ανέφερε ότι η αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι ασπρόμαυροι έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Αρίας ανάνηψε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και τόνισε πως μαθαίνει από τα λάθη του και θα συνεχίσει να βελτιώνεται.

Για την επιτυχία επί της ΑΕΚ: "Ήταν μεγάλη εμφάνιση, κόντρα σε δύσκολη ομάδα, καθοριστικός παράγοντας ήταν η αποφασιστικότητα. Το σημαντικό είναι ότι ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους. Δεν το είδαμε σαν εκδίκηση, απλά η ομάδα ήθελε να κερδίσει, ήταν ευκαιρία μπροστά στον κόσμο μας."

Για το αν ο ΠΑΟΚ έπιασε το top της απόδοσής του: "Οντως το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, η ΑΕΚ δεν έκανε ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε φάσεις και τις εκμεταλλεύτηκε. Θέλω να πω ότι η ομάδα θα πάει ακόμη καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια."

Για την προσωπική του απόδοση: "Οσον αφορά όλη την ομάδα, έχουμε υπευθυνότητα απέναντι στους φιλάθλους μας, πρέπει να ξεχάσουμε το περσινό και να βελτιωθούμε. Όσον αφορά την προσωπική μου απόδοση, αυτό ήταν μόνο ένα παιχνίδι, είναι το επάγγελμά μου και το απολαμβάνω. Υπάρχουν παιχνίδια που τα πράγματα πηγαίνουν καλά και άλλα που δεν πάνε καλά. Εγώ θα βλέπω συνεχώς τα λάθη μου, θα σηκώνω το κεφάλι και θα συνεχίζω."

Για τα ματς με Ρούμπιν και Ολυμπιακό: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Αρα αυτό της Πέμπτης και για αυτό θα ετοιμαστούμε. Από την Παρασκευή θα δούμε τον Ολυμπιακό."

Για το μεγάλο κέρδος από τη νίκη επί της ΑΕΚ: "Η ομάδα θέλει να κερδίζει για να δίνει χαρά στον κόσμο και την ευκαιρία να ξεφύγει από τα προβλήματα. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στον κόσμο, πάντως είναι μια ευθύνη που είναι γλυκιά."