Skip to main content

Καταλήψεις - Γονείς για παρέμβαση εισαγγελέα: Δεν θα δεχθούμε εκβιασμούς

Η Ομοσπονδία Γονέων καλεί σε συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που οργανώνουν αύριο το πρωί μαθητές στη Θεσσαλονίκη.

Τις κινητοποιήσεις των μαθητών σε σχολεία χαιρετίζει η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Ομοσπονδία καλεί τους Συλλόγους και τις Ενώσεις Γονέων να συμμετέχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που οργανώνουν τα 5μελή και 15μελή όλων των σχολείων της περιοχής αύριο στις 10:30 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη - Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταλήψεις στα σχολεία

Η Ομοσπονδία Γονέων στην ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δεχθεί «εκβιασμούς όπως η παρέμβαση απο την εισαγγελέα ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη για τις μαθητικές κινητοποιήσεις, την ώρα που δεν έχει γίνει η παραμικρή παρέμβαση για τις απαράδεκτες συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά χιλιάδες μαθητές μέσα στις υπόγειες αίθουσες, στα προκάτ, στους διαδρόμους κλπ στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης».

«Οι γονείς χρειάζεται να βάλουμε στο κάδρο των διεκδικήσεών μας το σύνολο των ζητημάτων που αφορούν στην ασφάλεια των παιδιών μας. Κάτω από τη μάσκα έχουμε φωνή-μόρφωση και υγεία για κάθε μαθητή».