Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
x

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ: ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΣΦΠ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ

«Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο αλλά θέλει και κίνητρο. Θα δούμε για Παγκρήτιο ή ΟΑΚΑ», δήλωσε για την έδρα της Εθνικής ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Για την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και τη νίκη επί της Φινλανδίας αλλά και για την επιστολή του Ολυμπιακού μίλησε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

«Έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις όμως είμαστε προσγειωμένοι. Δείχνουμε πως είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η συνέχεια όπως εχω πει και στο παρελθον. Πρέπει να δουλέψουμε για να φτάσουμε στα προκριματικά του Nations League και στο Mundial» δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ για να συμπληρώσει:

«Ιπτάμενος Ολλανδός δεν είναι ο Φαν'τ Σιπ όμως βλέπω πως μιλάει για το εθνόσημο και ειμαι χαρούμενος. Ποτέ δεν έλειψε το ταλέντο αυτο ειναι γνωστό άλλα πως το διαχειριζόμαστε. Τα πάμε καλά μέχρι τώρα. Πρεπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για τον κόσμο και την έδρα: «Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο αλλά θέλει και κίνητρο. Θα δούμε για Παγκρήτιο ή ΟΑΚΑ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την επιστολή του Ολυμπιακού: «Δεν έχω την επιστολή του Ολυμπιακού στα χέρια μου όταν την έχω θα απαντήσω κατάλληλα. Θεωρώ πως η ομοσπονδία έπρεπε να την έχει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ