Skip to main content

Grow Your Business: Η Cosmote εκπαιδεύει στο Ψηφιακό Επιχειρείν

Το Grow Your Business - Digital Training, άρχισε σήμερα από την Θεσσαλονίκη. Συμμετέχουν πάνω από 300 μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες.

Tριακόσιοι και πλέον μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες, πελάτες της Cosmote αλλά και μη, άδραξαν την ευκαιρία που προσφέρει η εταιρεία, για δωρεάν εκπαίδευση στο κόσμο του ψηφιακού επιχειρείν.

Η Cosmote, συνεργαζόμενη με την ΟΤΕ Academy του ομίλου ΟΤΕ και κάτω από τον γενικό τίτλο «Grow Your Business- Digital Training» αρχίζει σήμερα από την Θεσσαλονίκη το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο που σκοπό έχει να λύσει απορίες για το πως λειτουργεί και τι δυνατότητες δίνει το ψηφιακό περιβάλλον στις εταιρείες για να αναπτυχθούν.

Τους συμμετέχοντες χαιρέτισε ο κ. Διονύσης Βελώνιας, διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικών Πελατών, ο οποίος χαρακτηριστικά είπε «δεν είμαστε σήμερα εδώ για να πουλήσουμε, αλλά για να εκπαιδεύσουμε».

Η θεματολογία της σημερινής ημερίδας καταρτίστηκε ύστερα από έρευνα που έκανε η Cosmote σε πελάτες της, ενώ όπως είπε η κ. Διονυσία Μάρκου, υποδιευθύντρια Επικοινωνίας Εταιρικών Πελατών, το επόμενο Grow Your Business θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Αθήνα, με κάλυψη και livestreaming ενώ πρόθεση της εταιρείας είναι να διοργανώσει ανάλογες ημερίδες και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Τους 300 και πλέον συμμετέχοντες στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης θα εκπαιδεύσουν ψηφιακά οι Βασίλης Βασιλειάδης και Κώστας Μπακόπουλος, εκπαιδευτές της ΟΤΕ Αcademy.

Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι: «Tάσεις και αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες», «Website DOs and DON΄Ts- Social Media», «Social Media & eCommerce», «eCommerce - Digital Skills».