Skip to main content

Γυαλιά καρφιά έκαναν αντιεξουσιαστές το κέντρο του Βόλου

Στο πλαίσιο πορείας που διοργάνωσαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αριστερών οργανώσεων ομάδα αντιεξουσιαστών προξένησε φθορές σε κάμερες ασφαλείας και ΑΤΜ τραπεζών.
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου, όταν στο πλαίσιο πορείας που διοργάνωσαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αριστερών οργανώσεων, κατά των νέων μέτρων λιτότητας, ομάδα αντιεξουσιαστών προξένησε φθορές σε κάμερες ασφαλείας και ΑΤΜ τραπεζών.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας και οι συμμετέχοντες έφθασαν μέχρι την παραλία του Βόλου, κινούμενοι μέσω κεντρικών δρόμων. Οι αντιεξουσιαστές που βρισκόταν στο τέλος της πορείας, φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα στα χέρια. Παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία, ξέσπασαν την οργή τους σε βάρος διάφορων τραπεζικών υποκαταστημάτων στο κέντρο του Βόλου σπάζοντας τις κάμερες ασφαλείας αλλά και ορισμένα ΑΤΜ.

Η παρέμβαση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ απέτρεψε τη σύγκρουση με την αστυνομία και η πορεία διαλύθηκε ύστερα από δύο περίπου ώρες. Νέα πορεία από αριστερές οργανώσεις έχει προγραμματιστεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας για την Τρίτη, στις 10.30 το πρωί.