Skip to main content

Γυναικοκτονία 41χρονης εγκύου: Ντοκουμέντο από τη μεταφορά της σορού από τον σύντροφό της και τον συνεργό του (φωτο+vid)

Καρέ καρέ οι κινήσεις των δύο φερόμενων δραστών λίγο μετά το έγκλημα

Μπορεί ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου να ισχυρίστηκε και σήμερα ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στο έγκλημα για το οποίο κατηγορείται, ωστόσο τα ντοκουμέντα φαίνεται πως είναι αδιάσειστα για το τι συνέβη τελικά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο διαμέρισμα του 39χρονου.

Σε εικόνες ντοκουμέντα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το newsit και η εκπομπή livenews, φαίνονται οι δύο φίλοι να κουβαλάνε το μπαούλο μέσα στο οποίο τοποθέτησαν το άψυχο κορμί της άτυχης γυναίκας.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ειδεχθές έγκλημα, όπου η 41χρονη Γεωργία δέχτηκε τρεις μαχαιριές στο λαιμό της από τον σύντροφο της ξεκινάει στις 22:50 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Εκείνη τη στιγμή, όπως βλέπετε και στις παρακάτω δύο φωτογραφίες, ο 39χρονος και η 41χρονη σύντροφος του φτάνουν στην οδό Αριστείδου και μπαίνουν στην πολυκατοικία που διέμεναν.

Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν ακριβώς μεσάνυχτα της 1ης Ιανουαρίου του 2023,  όταν ο σύντροφος της Γεωργίας βγαίνει από την πολυκατοικία της οδού Αριστείδου και τρέχει. 

Ένα λεπτό  αργότερα ο φερόμενος ως δολοφόνος της 41χρονης γυναίκας κινείται μαζί με τον 34χρονο συνεργό του σε δρόμο κοντινό με το διαμέρισμα που έγινε η δολοφονία.

Έχουν περάσει περισσότερα από 16 λεπτά, όταν  οι δύο άνδρες βγαίνουν αυτή τη φορά μαζί από το διαμέρισμα της οδού Αριστείδου, ενώ πέντε λεπτά πριν από τη μια οι δύο τους κινούνται σε παράπλευρο δρόμο της περιοχής. Ο σύντροφος της 41χρονης κρατάει στα χέρια του μια σακούλα, όπου μέσα σε αυτή εκτιμάται ότι υπήρχαν αντικείμενα της Γεωργίας. Η σακούλα πετάχτηκε με σκοπό να ενισχύσει το σενάριο του φερόμενου δράστη που υποστήριζε ότι η σύντροφος του πήρε πράγματα της κι έφυγε από το σπίτι.

Στις 00:58, στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα αποτυπώνεται ένα ασήμι αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στον 34χρονο και μέσα σε αυτό φαίνεται να τοποθετήθηκε το μπαούλο με την σορό της άτυχης γυναίκας και μεταφέρθηκε σε δύσβατη περιοχή της Χαλκιδικής.