Skip to main content

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας και ο φίλος του

Επιμένει να αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία ο σύντροφος της 41χρονης

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης θα μεταχθούν σήμερα ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου και ο φίλος του, που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης - Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη - Ντοκουμέντο: Χέρι χέρι η 41χρονη έγκυος με τον σύντροφό της λίγα λεπτά πριν την σκοτώσει (vid)

Χθες, η εισαγγελέας άσκησε στους δυο τους ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία -όλα κατά συναυτουργία- και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.

Διαβάστε - Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον σύντροφο της Γεωργίας και τον φίλο του

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Επιμένει να αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία ο σύντροφος της 41χρονης

Ο 39χρονος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς είχε πάρει ένα «βαρύ υπνωτικό χάπι» για να κοιμηθεί και μόλις ξύπνησε το πρωί η Γεωργία δεν ήταν στο σπίτι. Μάλιστα, ρίχνει τις ευθύνες στον φίλο του, ο οποίος μαζί με άγνωστο συνεργό του, όπως ισχυρίζεται, δολοφόνησαν τη Γεωργία και ο ίδιος δεν αντιλήφθηκε τίποτα.

«Δεν είχα σκοπό να κάνω κακό στη Γεωργία», φέρεται να επιμένει ο σύντροφος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εμφανίζεται «οργισμένος» σαν να τον «πνίγει το δίκιο» για το γεγονός ότι κατηγορείται για κάτι «που δεν έκανε». 

Η γυναίκα, ήταν μητέρα μιας 13χρονης και κυοφορούσε το δεύτερο παιδί της, πριν δεχθεί τρεις μαχαιριές που έκοψαν το νήμα της ζωής της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Μετά από αγωνιώδεις έρευνες -κατά τις οποίες ο σύντροφός της εμφανιζόταν σε εκπομπές- το πτώμα της βρέθηκε χθες, 8 Ιανουαρίου, σε δασώδη περιοχή κοντά στα Βασιλικά και συγκεκριμένα στο Μονοπήγαδο, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.