Skip to main content

Χαλκιδική: Αποδόθηκε προς χρήση η καινούργια γέφυρα στη Συκιά (φωτο)

Η ολοκλήρωση -έστω και καθυστερημένα- του έργου είναι η απάντηση προς όλους αυτούς που υποβάθμιζαν και χλεύαζαν αυτή την τόσο σημαντική υποδομή για την περιοχή, λέει ο δήμαρχος

Αποδόθηκε προς χρήση χθες η καινούργια γέφυρα στη Συκιά Χαλκιδικής που εντάσσεται στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης του οικισμού.

«Θα ήθελα να αναφέρω ότι η ολοκλήρωση -έστω και καθυστερημένα- του συγκεκριμένου έργου είναι η απάντηση προς όλους αυτούς που υποβάθμιζαν και χλεύαζαν αυτή την τόσο σημαντική υποδομή για την περιοχή», αναφέρει ο δήμαρχος Σιθωνίας, Κ. Ντέμπλας.

Η ανάρτηση του δημάρχου Σιθωνίας Κυπαρίσση Ντέμπλα:

«Θα ήθελα να αναφέρω ότι η ολοκλήρωση -έστω και καθυστερημένα- του συγκεκριμένου έργου είναι η απάντηση προς όλους αυτούς που υποβάθμιζαν και χλεύαζαν αυτή την τόσο σημαντική υποδομή για την περιοχή.

Οι παρεμβάσεις στη Συκιά, οι παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας στην Τορώνη (κατασκευή Ζαρζανετ), καθώς και η σχεδιαζόμενη παρέμβαση στο ρέμα του Πόρτο Κουφό (ήδη έχει περαιωθεί η διαγωνιστική διαδικασία), αποδεικνύουν τις άριστες σχέσεις και την αγαστή συνεργασία της σημερινής Δημοτικής Αρχής με την διοίκηση της ΠΕΧ την Αντεπεριφερειάρχη Κατερίνα Ζωγράφου, αλλά και με την ΠΚΜ και τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα, όπως επίσης και την υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕΧ η οποία έφερε εις πέρας ένα μεγάλο και εξειδικευμένο έργο.

Ευχαριστούμε ακόμη την ανάδοχο κατασκευαστική εταιρία, καθώς και τον πρώην αντιπεριφερειάρχη και νυν βουλευτή Ιωάννη Γιώργο που στήριξε ιδιαίτερα το έργο αυτό».