Skip to main content

Χαλκιδική: Νέος αποκλεισμός της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από τους αγρότες

Εν αναμονή της απόφασης του πρωθυπουργού για συνάντηση, οι αγρότες της Χαλκιδικής θα επαναλάβουν τον αποκλεισμό την Πέμπτη

Κλειστή και σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ως τις 8 το βράδυ ήταν η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών στον κόμβο της Πορταριάς. Ο δίωρος αποκλεισμός ήταν συμβολικός και οι αγρότες που ήταν στο μπλόκο ενημερώθηκαν από τους απεσταλμένους τους στη συνέλευση που έγινε το μεσημέρι στη Νίκαια Λάρισας.

«Αναμένουμε την πρόσκληση από τον πρωθυπουργό για συνάντηση μαζί του. Αν δεν έχουμε κάποιο νέο ο αγώνας θα κλιμακωθεί και ο αποκλεισμός του δρόμου θα επαναληφθεί την Πέμπτη», δήλωσε στη Voria ο Φιλοκλής Κοτζιάς από το μπλόκο των Νέων Μουδανιών, Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο αποκλεισμός θα είναι πολύωρος το επόμενο διάστημα.

Στη διάρκεια του αποκλεισμού η Τροχαία εξέτρεπε τα αυτοκίνητα από παρακαμπτήριους. Συγκεκριμένα όσοι κατευθύνονταν προς Χαλκιδικής έβγαιναν από τον κόμβο στα Νέα Πλάγια και επέστρεφαν στην εθνική από τον κόμβο Νέων Μουδανιών.
Όσοι κινούνταν προς Θεσσαλονίκη ακολουθούν παρακαμπτήριες οδούς από το ύψους του κόμβου Νέων Μουδανιών έως τον κόμβο Νέων Πλαγίων.