Skip to main content

Helexpo: Έκθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας

Από τις 1 μέχρι τις 3 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo στην Αθήνα η 1η Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας.
Από τις 1 μέχρι τις 3 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo στην Αθήνα η 1η Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας (PRIVATE LABEL), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των σημαντικότερων παραγωγών Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας και εξασφαλισμένη επισκεψιμότητα από τους leaders του κλάδου λιανικών πωλήσεων (supermakets, hypermarkets, καταστήματα discount, πολυκαταστήματα), ενώ θα πλαισιώνεται από δυναμικό πρόγραμμα hosted buyers από το εξωτερικό και από την ηλεκτρονική αγορά Afterexpomarket, με στόχο να ανοίξει νέους ορίζοντες για τον κλάδο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η έκθεση «Απευθύνεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες του κλάδου της λιανικής και σε χονδρεμπόρους, εισαγωγείς και εξαγωγείς και τα εκθέματα που θα περιλαμβάνει είναι προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας από τους τομείς: τρόφιμα φρέσκα, κατεψυγμένα και τυποποιημένα, ποτά-ηδύποτα-αναψυκτικά, είδη ομορφιάς και υγιεινής, είδη καθαρισμού-απορρυπαντικά, χαρτικά-πλαστικά, καλλυντικά, ρουχισμό και D.I.Y. (Do It Yourself-Φτιάξ’ το μόνος σου)».

Παράλληλα, προγραμματίζεται η διοργάνωση ημερίδας για τις προοπτικές του κλάδου των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, με ομιλητές και συνέδρους εκπροσώπους των μεγαλύτερων αλυσίδων supermarket.