Skip to main content

«Μου λένε ότι γουρλώνω τα μάτια μου»: Με βίντεο στο TikTok οι ευχαριστίες Μητσοτάκη για το βραβείο Ermis

«Ένα από τα μυστικά αυτής της δουλειάς είναι να μην παίρνεις τον εαυτό σου πάντα τόσο πολύ στα σοβαρά και να μπορείς να αυτοσαρκάζεσαι λίγο» λέει ο πρωθυπουργός

Με την ειδική τιμητική διάκριση Ermis White βράβευσαν το βράδυ της Πέμπτης τα Ermis Awards τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την επιτυχημένη παρουσία του στο TikTok.

Ο πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει για αυτή τη βράβευση παρά με ένα ακόμα βίντεο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτό το βίντεο είναι στην κατηγορία “Wait for it”. Μας απένειμαν αυτό το βραβείο “Ermis” για την καμπάνια μας στο TikTok. Είναι το τελευταίο πράγμα, το οποίο περίμενα να μας συμβεί. Με αφορμή αυτό, θυμηθήκαμε ένα βίντεο, το οποίο είχαμε ετοιμάσει προεκλογικά και δεν ανεβάσαμε ποτέ. Νομίζω είναι ευκαιρία να το δούμε μαζί. Να πέσει το βίντεο παρακαλώ» λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το… bonus βίντεο ξεκινά με την ατάκα «μου λένε μερικές φορές ότι γουρλώνω τα μάτια μου, η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν το καταλάβαινα πολύ, η ομάδα μου ήταν παντελώς απελπισμένη μαζί μου» λέει με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού και χιούμορ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ένα από τα μυστικά αυτής της δουλειάς είναι να μην παίρνεις τον εαυτό σου πάντα τόσο πολύ στα σοβαρά και να μπορείς να αυτοσαρκάζεσαι λίγο» λέει ο πρωθυπουργός και ακολουθούν πλάνα από το… ενίοτε αχτένιστο μαλλί του!

@kyriakosmitsotakis_

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα βίντεο bonus!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis