Skip to main content

Χωρίς Βιεϊρίνια αύριο ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου στον Βόλο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός τον Πορτογάλο πλάγιο μπακ αλλά και τον Ιβάν Νάσμπεργκ

Χωρίς τους Αντρέ Βιεϊρίνια και Ιβάν Νάσμπεργκ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα ρεβάνς κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Τετάρτη 10/1, 17:00), θέλοντας να σφραγίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός τον Πορτογάλο πλάγιο μπακ αλλά και τον Νορβηγό κεντρικό αμυντικό. Αντίθετα, πήρε μαζί του τον Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος όλα δείχνουν πως, εν τέλει, δε θα παραχωρηθεί δανεικός. Φυσικά, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει διαθέσιμους τους Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Αλί Σαμάτα που έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές τους ομάδες ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Στην αποστολή δε βρίσκεται ούτε ο Φιλίπε Σοάρες, με τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας να... στέλνουν τον μέσο στη Φαμαλικάο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.