Skip to main content

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από εργαζομένους της Janssen Ελλάδος για τη ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Η «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» αποσκοπεί στη φροντίδα και περίθαλψη όλων των παιδιών που υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις και βρίσκονται σε νοσοκομεία

Οι εργαζόμενοι της Janssen Ελλάδος, της φαρμακευτικής εταιρείας του ομίλου Johnson & Johnson, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Janssen4Good, διοργάνωσαν ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar για να συνεισφέρουν στο σημαντικό έργο των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, καλωσόρισαν την εορταστική περίοδο με «υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και συνεισφοράς προς τον συνάνθρωπο», ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν για να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί τα γραφεία τους και να προσφέρουν αγάπη, αγοράζοντας μικρά δώρα «μεγάλης» αξίας. Χριστουγεννιάτικα στολίδια, ημερολόγια, κούπες, σημειωματάρια και είδη γραφικής ύλης ήταν τα δώρα που κυριάρχησαν στο Bazaar. Δώρα φτιαγμένα με πολλή φροντίδα από τους ανθρώπους της ΜΚΟ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ».

Η «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» αποσκοπεί στη φροντίδα και περίθαλψη όλων των παιδιών που υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις και βρίσκονται σε νοσοκομεία. Υλοποιεί εκστρατείες προ-συμπτωματικού ελέγχου και ενημέρωσης για παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας Υγείας στις ακριτικές περιοχές της χώρας, με στόχο τη θωράκιση της σωματικής και ψυχικής υγείας του πληθυσμού. Στηρίζει τις μονάδες υγείας/νοσοκομείων με εξοπλισμό και διοργανώνει προγράμματα υποστήριξης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης για θέματα ψυχικής υγείας. Τέλος, λειτουργεί Κέντρο Ημέρας για την κοινωνική ένταξη παιδιών ηλικίας 2,5 – 14 ετών  με αναπτυξιακές και συναισθηματικές διαταραχές.  

 

 

«Για τους παραπάνω λόγους, η συνεισφορά της Janssen είναι ζωτικής σημασίας. Σε μια εποχή όπου η προσφορά προς τον συνάνθρωπο δεν θεωρείται δεδομένη, πρέπει πάντα να αναζητούμε λόγους και τρόπους υποστήριξης», σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Η πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» Φ.Κ.Π.Ι., Γιολάντα Βλάχου δήλωσε: «Η εμπιστοσύνη και η πίστη της Janssen Ελλάδος στο λειτούργημα του οργανισμού μας, αποδεικνύεται από τη συνεχή υποστήριξη της. Μία συνεργασία που δεν μπορεί να μεταφραστεί μόνο σε υλικά, αλλά και σε πολλά χαμόγελα. Στην «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» νιώθουμε ευγνώμων που μπορούμε να αποκαλούμε τους ανθρώπους της  Janssen Ελλάδος συνεργάτες».

Με τη σειρά της η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Janssen Ελλάδος, Κέλυ Σταυροπούλου δήλωσε: «Για εμάς στη Janssen Ελλάδος η συνεισφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το Πιστεύω της εταιρείας μας. Οι πεποιθήσεις τις εταιρείας αποδεικνύονται καθημερινά μέσα από τη δουλειά μας η οποία υπηρετεί τις ανάγκες των ασθενών και των συνανθρώπων μας. Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που όλοι προσφέρουμε σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο και μοιραζόμαστε στιγμές με τους συνανθρώπους μας. Μέσα σε αυτό το γιορτινό κλίμα αγάπης και αλληλεγγύης, εμείς, οι άνθρωποι της Janssen Ελλάδος, προσφέρουμε για άλλη μια φορά και στηρίζουμε έμπρακτα».