Skip to main content

«Χτίζοντας ένα μέλλον χωρίς έμφυλη βία»: Ημερίδα στις 20 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

Η πρωτοβουλία που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από τα ζητήματα έμφυλης βίας

Η Εταιρεία Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών, σε συνεργασία με το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια, τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνοντας ημερίδα με θέμα «Χτίζοντας ένα Μέλλον Χωρίς Έμφυλη Βία» Ενδυνάμωση | Ασφάλεια | Κοινωνική Ευθύνη".

Η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από τα ζητήματα έμφυλης βίας, ενθαρρύνοντας την ασφάλεια και την προαγωγή της κοινωνικής ευθύνης ως κύριους πυλώνες για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου 2024, στις 17:00, στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης της ΔΕΘ-Helexpo.

Το πάνελ των διακεκριμένων ομιλητών απαρτίζουν οι: Νέλη Βυζαντιάδου- Ψυχοθεραπεύτρια Ενηλίκων - Σύμβουλος ζεύγους- Συγγραφέας, Δρ. Ζέφη Δημαδάμα- Γ.Γ. Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Βαρβάρα Δουμανίδου- Ηθοποιός-Σκηνοθέτις, Παρούλα Νάσκου-Περράκη, αφ. Καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Βιβή Φραγκοπούλου, Συντονίστρια του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Ερευνας , Γιώργος Χατζηγιαννάκης, Νομικός- Πρόεδρος- Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς, και Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, Βουλευτής Επικρατείας Ν.Δ- Ιδρύτρια της ΑΜΚΕ «Υπέροχες Γυναίκες».

Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι καταξιωμένες δημοσιογράφοι Βιργινία Δημαρέση (Status FM) και Αθανασία Μπίδιου (voria.gr).

Η ημερίδα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για δηλώσεις συμμετοχής, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

https://forms.gle/ghJFFLvy7bPP5JfT8