Κυριακή 29 Μαρτίου 2020
x

Η ΑDIDAS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Η μπάλα θα χρησιμοποιηθεί για τους υπόλοιπους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ξεκινώντας απόψε από τη φάση των «16».

Tη νέα επίσημη μπάλα του τελικού του UEFA Champions League για το 2020, που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 30 Μαΐου αποκάλυψε η Adidas.

Mία μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί για τους υπόλοιπους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αυτήν τη σεζόν, ξεκινώντας απόψε από τη φάση των «16».

Με έμπνευση από την πόλη υποδοχής, όπου η Δύση συναντά την Ανατολή, ο σύνθετος σχεδιασμός παρουσιάζει μια καλλιτεχνική ερμηνεία ενός χάρτη της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος συνδέει μοναδικά την ευρωπαϊκή και την ασιατική ήπειρο.

«Υπογραμμίζοντας την βαθιά καλλιτεχνική κουλτούρα της Κωνσταντινούπολης, τα άσπρα αστέρια βρίσκονται σε έναν -ζωγραφισμένο με το χέρι- χάρτη της πόλης. Ο Βόσπορος, μια φυσική υδάτινη οδός που διασχίζει την πόλη, βρίσκεται στο κέντρο της μπάλας. Το εντυπωσιακό φάσμα των μωβ χρωμάτων εμπνέεται από τον ήλιο που ταξιδεύει από τα ανατολικά προς τα δυτικά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γερμανική εταιρεία.
 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ