Skip to main content

Η αλυσίδα καταστημάτων επίπλου «Fylliana» έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Το νέο κατάστημα θα ανοίξει εντός του Νοεμβρίου για να υποδεχθεί με μεγάλη χαρά το κοινό σε χώρο άνω των 1.500 τ.μ. στη Λ. Γεωργικής Σχολής.

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων επίπλων και διακοσμητικών σπιτιού "Fylliana" δημιουργεί το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης, συνεχίζοντας δυναμικά την επιτυχημένη πορεία της.

Το νέο κατάστημα θα ανοίξει τις πύλες του εντός του Νοεμβρίου για να υποδεχθεί με μεγάλη χαρά το κοινό στον εντυπωσιακό εκθεσιακό του χώρο άνω των 1500 τ.μ., στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής 65.

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της Fylliana, καθώς η γνωστή αλυσίδα που πρεσβεύει το ποιοτικό έπιπλο και τις πολύ προσιτές τιμές διαθέτει άλλα τέσσερα καταστήματα στην Αθήνα, τη Λάρισα και την Κατερίνη, ενώ σχεδιάζει μεθοδικά τη στρατηγική ανάπτυξης της μέσω δημιουργίας νέων, σε επιπλέον κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Fylliana άνοιξε τα πρώτα της καταστήματα franchise στην Αθήνα, στην περιοχή Ίλιον Θηβών 504 και στη Λάρισατο 2020 όπου πολύ γρήγορα κέρδισε την αγάπη των καταναλωτών με τις ποιοτικές και καλαίσθητες προτάσεις επίπλων και ειδών διακόσμησης για το σπίτι, τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές της και την άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρει. Στο ιδιαίτερα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον της Fyllianaο καταναλωτής ανακαλύπτει όλα όσα χρειάζεται για τη διακόσμηση του χώρου του, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι πάντα εκεί για να τον βοηθήσει να κάνει τις καλύτερες επιλογές. Έπιπλα, στρώματα, διακοσμητικά, φωτιστικά, υφάσματα, έπιπλα κήπου, όλα σε άριστη ποιότητα συνθέτουν την ολοκληρωμένη γκάμα της Fylliana.

Το νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής 65 θα υποδέχεται το κοινό για τις αγορές του από τις 9:00 τα πρωί έως τις 9.00 το βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ το Σάββατο από τις 9.00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα.

Η Fylliana, συνεχώς αναπτυσσόμενη στον κλάδο του επίπλου και της διακόσμησης με καταστήματα franchise, ένα σύγχρονο e-shop www.fylliana.gr , αλλά και ένα εκτενές δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, μένει πιστή στη φιλοσοφία της και δεσμεύεται να προσφέρει πάντα στους καταναλωτές τηςέπιπλα και είδη διακόσμησης υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

www.fylliana.gr

Τηλ. 23510 45451

https://www.facebook.com/Fylliana/

https://www.instagram.com/fylliana.gr/

https://www.youtube.com/channel/UCzhUtk3IuDul807gqhu3sSQwww.fylliana.gr