Skip to main content

Η αποστολή του Άρη ενόψει ΟΦΗ - Εκτός οι Ρόβας και Τζεμπούρ

O έμπειρος μέσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς αποβλήθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ ο Αλγερινός επιθετικός παραμένει τραυματίας

Την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ για την 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League ολοκλήρωσε ο Άρης με τον Νίκο Αναστόπουλο μετέπειτα να ανακοινώνει την αποστολή.

Συγκεκριμένα εκτός αυτής είναι ο τιμωρημένος Βασίλης Ρόβας (αποβλήθηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό) αλλά και ο τραυματίας Ραφίκ Τζεμπούρ.

Την αποστολή των κιτρινόμαυρων απαρτίζουν οι:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης και Μπούρμπος.


Από τη μεριά του, ο Νίκος Παπαδόπουλος που θα κάνει στο Κλεάνθης Βικελίδης το ντεμπούτο του ως προπονητής του ΟΦΗ επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για την αποστολή.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη συμπεριλήφθηκαν οι: Δαύκος, Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Κομεσίδης, Όστοιτς, Παντίδος, Αντουκόρ, Χίσι, Μητρόπουλος, Νάστος, Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Ογκμποε, Βουό και Πάγκαλος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Αλέξανδρος Κασμερίδης, Βασίλης Βαλλιάνος, Μανώλης Φαζός, Αντώνης Μπουρσέλης, Στέλιος Μανιαδής, Γιώργος Κοντογιάννης, Νίκος Βρεττός και Δημήτρης Μάνος.