Skip to main content

Η αποστολής της ΑΕΚ ενόψει Μπενφίκα - Εκτός ο Άλεφ

Η «Ένωση» πετά αύριο για Λισαβόνα και την Τετάρτη θα ολοκληρώσει τις φετινές της ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας τους «Αετούς» στο «da Luz».

Την προετοιμασία για τη μεθαυριανή αναμέτρηση εναντίον της Μπενφίκα στο «da Luz» (22:00) με την οποία ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο Champions League συνέχισε σήμερα η ΑΕΚ.

Ο Άλεφ Σαλντάνια ακολούθησε θεραπεία -καθώς τραυματίστηκε κόντρα στη Λαμία- και αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα κόντρα στους «Αετούς» ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Σημειώνεται πως εκτός πλάνων είναι και ο τιμωρημένος Μάρκο Λιβάγια.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Λισαβόνα για την αναμέτρηση της Τετάρτης και είναι οι:
Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Πόνσε και Μπογέ.

Η αποστολή της «Ένωσης» θα αναχωρήσει για την πορτογαλική πρωτεύουσα, την Τρίτη στις 11:30 με πτήση τσάρτερ.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το παιχνίδι, θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 (20:00 τοπική) στο «da Luz», ενώ μισή ώρα νωρίτερα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Λούκας Μπογέ