Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Ελεύθερο ματς στο Μοντεβιδέο

16η αγωνιστική της προκριματικής φάσης της ζώνης της Λατινικής Αμερικής. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην αναμέτρηση Ουρουγουάη-Βενεζουέλα.

Στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στρέφεται σήμερα Τρίτη (01/02) το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον, με την αναμέτρηση Ουρουγουάη - Βενεζουέλα να είναι αυτή που θα μας απασχολήσει, ενώ ματιές ρίχνουμε και στη League 1 Αγγλίας.

Δράση έχουμε στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και σε Γαλλία, Πορτογαλία και Σκωτία. Πάμε να αναλύσουμε τις σημερινές μας προτάσεις και ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το betshop casino live.

16η αγωνιστική της προκριματικής φάσης της ζώνης της Λατινικής Αμερικής. Πανηγύρισε επιτέλους νίκη την προηγούμενη αγωνιστική η Ουρουγουάη, που επικράτησε με 1-0 της Παραγουάης. Είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες, βρίσκεται στην 5η θέση με 19 πόντους και έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στο σημερινό ματς.

Από την άλλη η Βενεζουέλα ξέσπασε πάνω στη Βολιβία την προηγούμενη αγωνιστική, την οποία διέλυσε με 4-1, επιστρέφοντας στις επιτυχίες έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του γκρουπ, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς σε 15 ματς και αγωνίζεται πλέον χωρίς κίνητρο. Αμφότερες έρχονται από νίκες, η Ουρουγουάη χρειάζεται όσο το τίποτα το τρίποντο στο σημερινό ματς, από την άλλη η Βενεζουέλα δεν έχει τίποτα να χάσει και περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς. Θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μπόλτον - Κέμπριτζ για την 27η αγωνιστική της Λιγκ 1 Αγγλίας. Σε εξαιρετική φόρμα οι γηπεδούχοι διέλυσαν με 6-0 τη Σάντερλαντ την προηγούμενη αγωνιστική και πανηγύρισαν την τρίτη διαδοχική τους νίκη, όπου διατήρησαν και το μηδέν στα μετόπισθεν. Βρίσκονται στη 15η θέση της κατάταξης και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Από την άλλη η Κέμπριτζ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Φλίτγουντ και τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα. Φιγουράρει στη 12η θέση και στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο. Το μομέντουμ είναι με τους γηπεδούχους, που εμφανίζονται ισχυροί εντός έδρας και έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό ματς, θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.90.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!