Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Ποντάρισμα στις έδρες σε Γαλλία και Πολωνία

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στο Eurocup και στο FIBA Champions League

Από το πρόγραμμα της Τετάρτης (13/11) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για το Eurocup και το FIBA Champions League και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το πάμε στοίχημα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανταγωνιστική η Όλνταμ

Στις 21:45, η Φλίτγουντ υποδέχεται την Όλνταμ για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου στο θεσμό του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

Η Φλίτγουντ βρίσκεται στην 3η θέση με 1 πόντο και τέρματα 2-3. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε στην έδρα της Άκρινγκτον με 2-1 και στη συνέχεια έμεινε στο 1-1 με την Under 21 της Λίβερπουλ εντός έδρας. Αγωνίζεται στη League One και κατατάσσεται 5η με 26 πόντους, στο -7 από την κορυφή. Την Κυριακή, για το θεσμό του FA Cup πήρε νίκη-πρόκριση στην έδρα της Μπαρνέτ.

Η Όλνταμ είναι 2η στον όμιλο με τρεις πόντους. Επικράτησε αρχικά της Λίβερπουλ Under 21 με 3-2 και στη συνέχεια ηττήθηκε εντός με 0-3 από την Άκρινγκτον.

Αγωνίζεται στη League Two και κατατάσσεται στην 20η θέση με 16 πόντους, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Την Κυριακή προκρίθηκε στην επόμενη φάση του FA Cup με το διπλό στην έδρα της Γκέιτσχεντ.

"Τελικός" για την πρόκριση στην επόμενη φάση, η Φλίτγουντ θέλει μόνο νίκη. H Όλνταμ αναμένεται να παίξει κλειστά, με πρωταρχικό στόχο το μηδέν στην άμυνα. Η Φλίτγουντ έχει περισσότερο το μυαλό της στο πρωτάθλημα και οι φιλοξενούμενοι θα είναι ανταγωνιστικοί. Επιλογή μας η Όλνταμ με (+1) ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 1.90. Σε περίπτωση νίκης της Φλίτγουντ με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

"Μεθυσμένος" ο Προμηθέας!

Στις 20:45, ο Προμηθέας δοκιμάζεται στην έδρα της Μονακό για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Eurocup.

Ο Προμηθέας είναι πρωτοπόρος του ομίλου με ρεκόρ 5-1 και προέρχεται από την ιστορική νίκη-πρόκριση (81-79) στο Κύπελλο Ελλάδος επί του Παναθηναϊκού. Τρέχει νικηφόρο σερί 8 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις!

Η Μονακό είναι 4η στον όμιλο με ρεκόρ 3-3. Το Σάββατο επικράτησε της Ορλεάν με 108-76 για το γαλλικό πρωτάθλημα, όπου είναι 5η με ρεκόρ 5-2.

Ο Προμηθέας θα είναι κουρασμένος από τη μεγάλη μάχη με τον Παναθηναϊκό και πιθανότατα οι παίκτες του ακόμη "μεθυσμένοι" από την ιστορική επιτυχία. Η Μονακό παίζει σκληρή άμυνα στην έδρα της και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Επιλογή μας ο άσος με χάντικαπ (-5.5) σε απόδοση 1.88. 

"Τρέχει" εντός η Άνβιλ

Στις 19:30, η πολωνική Άνβιλ υποδέχεται την βέλγικη Αντβέρπ για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο FIBA Champions League.

Αμφότερες οι ομάδες είναι ουραγοί στον όμιλο με ρεκόρ 1-3. Η Άνβιλ ήταν εντυπωσιακή την Κυριακή για το Κύπελλο Πολωνίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση με το 118-74 επί της Γκλιβιτσε. Στο τελευταίο εντός έδρας για το θεσμό επικράτησε της Ορτέζ με 95-87.

Η Αντβέρπ νίκησε την Παρασκευή για το βέλγικο πρωτάθλημα με 81-69 της Άαλσταρ και είναι μία ομάδα που αρέσκεται στο χαμηλό τέμπο.

Η Άνβιλ τρέχει πολύ εντός έδρας και οι Βέλγοι δύσκολα θα ακολουθήσουν στο ρυθμό. Επιλογή μας ο άσος με χάντικαπ (-5.5) σε απόδοση 1.89.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.