Skip to main content

Η Βούλα Γανώση κάνει… πλάνα για τα επόμενα ταξίδια μας

Η travel expert και δημιουργός του dreamscapes.store ετοιμάζει πλήρεις ταξιδιωτικούς οδηγούς για must προορισμούς και μοιράζεται τα tips για οικονομικές και ασφαλείς εξορμήσεις

Έχετε σκεφτεί πώς θα μπορούσατε να συνδυάσετε δουλειά, υποχρεώσεις, δραστηριότητες και ένα τουλάχιστον ταξίδι τον μήνα, μένοντας on budget; Η Βούλα Γανώση βρήκε τον τρόπο και στα 28 της χρόνια έχει βρεθεί ήδη σε περισσότερες από 30 χώρες, σε πολλές μάλιστα παραπάνω από μία φορές.

Από τη στιγμή που μετακόμισε από τη Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη για σπουδές και από εκείνο το στάδιο, μέχρι τώρα που εργάζεται, τα back-to-back ταξίδια γέμισαν με πολύχρωμες πινελιές τη ζωή της και έκαναν την ίδια master της οργάνωσης.

Καθώς η εμπειρία… των άλλων είναι ο καλύτερος σύμμαχος όσων σχεδιάζουν ένα ταξίδι και αφού πάντα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους (στο Instagram και το Tik Tok) εικόνες από τις ομορφιές ενός τόπου, η Βούλα έβλεπε συνεχώς στα προσωπικά της μηνύματα ερωτήσεις για τους προορισμούς που επισκέπτεται. Αυτή ήταν η αφορμή για να δημιουργήσει το dreamscapes.store, ένα site με ολοκληρωμένους ταξιδιωτικούς οδηγούς για το τι αξίζει κανείς να επισκεφτεί σε μία πόλη ή χώρα, από αξιοθέατα μέχρι και spots για τις τοπικές γεύσεις. Μάλιστα, το dreamscapes.store είναι το μοναδικό site… ελληνικής προέλευσης με custom made ταξιδιωτικούς οδηγούς και η Βούλα αποφάσισε να το γιορτάσει μαζί μας, με τον κωδικό Vwoman για έκπτωση 50% σε όλο το site!

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.