Skip to main content

Αναμένονται οι αποφάσεις για τα σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία

Χτες το «λουκέτο» ήταν καθολικό και η απόφαση να μη λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων ελήφθη από τον περιφερειάρχη

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί οι συζητήσεις μεταξύ της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των δημάρχων για αν θα παραμείνουν και αύριο κλειστά τα σχολεία ή αν σε κάποιες περιοχές θα ανοίξουν.

Χτες το «λουκέτο» ήταν καθολικό και η απόφαση να μη λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων και οι παιδικοί σταθμοί σήμερα Δευτέρα, ελήφθηε από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα. Σχετικές ανακοινώσεις βγήκαν βεβαίως κι από τους 38 δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι σχετικές ανακοινώσεις  θα εκδοθούν μέσα στην ημέρα, αφού εξεταστούν όλα τα δεδομένα και αφού προχωρήσει η μέρα, ώστε να υπάρχει μια λεπτομερής εικόνα της κατάστασης ανά περιοχή. Ορισμένοι δήμοι, όπως της Καλαμαριάς κ.ά., έχουν εκδώσει από χτες αποφάσεις για κλειστά σχολεία και την Τρίτη. Η απόφαση αυτή ισχύει, εκτός κι αν εκδοθεί νέα μετά την επανεξέταση των σημερινών δεδομένων.