Skip to main content

Η Ελλάδα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Βιέννης

Περίπου 400.000 Αυστριακοί επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα. Με τον ΕΟΤ η τουριστική Ελλάδα στη διεθνή έκθεση που πραγματοποιείται στη Βιέννη.

Η Ελλάδα συμμετέχει με περίπτερο του ΕΟΤ και συνεκθετών του στη φετινή διεθνή έκθεση τουρισμού της Βιέννης, η οποία ανοίγει σήμερα τις πύλες της και διαρκεί μέχρι την Κυριακή, φιλοξενώντας 700 εκθέτες από 70 χώρες, αναμένοντας μέχρι και 150.000 επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Ελλάδας στη  Έκθεση, συναντήσεις με δημοσιογράφους και τουριστικούς παράγοντες, αλλά και εκδηλώσεις, με σκοπό τη γνωριμία των επισκεπτών με την οινο-γαστρονομική παράδοση της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, θα υπάρχει παρουσίαση ελληνικών προορισμών σε συνεργασία με την αλυσίδα ταξιδιωτικών γραφείων «Ruefa».

Ως συνεκθέτες του ΕΟΤ συμμετέχουν στο ελληνικό περίπτερο διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως: Περιφέρεια Κρήτης, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Περιφέρεια Θεσσαλίας-Δήμος Βόλου-Πηλίου, Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Ένωση Κάμπινγκ Ελλάδας, Δήμος Πάρου-Δήμος Αντιπάρου, Δήμος Σκιάθου, Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας "Δημωφέλεια", Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, αλλά και τουριστικές επιχειρήσεις, όπως Helios Hotels, Louis Hotels ή οι ANEK LINES και MINOAN LINES.

Η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός κατέχει εδώ και χρόνια μια από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών, με κατά μέσο όρο 400.000 να επισκέπτονται τη χώρα μας κάθε χρόνο.