Skip to main content

«Εμφάνιση» Πούτιν στο Φεστιβάλ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με υβριστική φράση κατά του πρωθυπουργού

Το υβριστικό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού εμφανίστηκε σε φωτογραφία του Πούτιν στο Φεστιβάλ Σπούτνικ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ΝΔ.

Στο επίσημο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Sputnik, που διοργανώθηκε  στο άλσος Στρατού στο Γουδί, προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής το υβριστικό σύνθημα «Μητσοτάκη γ....» για τον πρωθυπουργό -γραμμένο στο κυριλλικό αλφάβητο. Το σύνθημα ήταν κάτω από τη φωτογραφία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και προβλήθηκε στη διάρκεια παράστασης stand up comedy.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας η οποία σε ανακοίνωσή της κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι χρησιμοποίησε υβριστικό σύνθημα για τον πρωθυπουργό σε εκδήλωση της νεολαίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σήμερα αποδεικνύεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι πίσω από τα πιο χυδαία συνθήματα του διαδικτύου βρίσκεται ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ. Στο επίσημο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, προβλήθηκε υβριστικό σύνθημα για τον πρωθυπουργό -γραμμένο με ρώσικους χαρακτήρες-, ενώ παράλληλα παρουσιαζόταν και δήθεν χιουμοριστική ζωντανή παράσταση με διασκευή γνωστού τραγουδιού στη βάση του ίδιου υβριστικού συνθήματος. Πρόκειται πια για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένω παράλληλα μέσω της δήθεν σάτιρας ξεπλένει και υιοθετεί την προπαγάνδα του Πούτιν. Και εις ανώτερα!», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ.