Skip to main content

Η επόμενη μέρα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Προσέγγιση σε Φράγκο - Λυσσαρίδη

Συζητήσεις πραγματοποιούνται και για τον επόμενο τεχνικό του «Δικεφάλου», με τον Κώστα Φλεβαράκη να αποτελεί φαβορί για τον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Ακόμη ένα βήμα προς την κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος που υπάρχει με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έγινε το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως μεταδίδει ο «Arena», με πρωτοβουλία του προέδρου του «ασπρόμαυρου» ΑΣ, Θανάση Κατσαρή, μετά από συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα με τους Κώστα Αμοιρίδη, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και Ηλία Βιολίδη που κατέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών της ΚΑΕ, αλλά και το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη, αποφασίστηκε να γίνουν κάποιες διερευνητικές επαφές με τους Φραγκούλη Φράγκο και Γιώργο Λυσσαρίδη για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους με την ομάδα μπάσκετ.

Τόσο ο κ. Φράγκος όσο και ο κ. Λυσσαρίδης, έδειξαν διατεθειμένοι να ασχοληθούν με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την επίλυση των σοβαρών ζητημάτων που την ταλαιπωρούν, με την προϋπόθεση να έχουν πλήρη εικόνα για την οικονομική κατάσταση και τις πηγές εσόδων για τον επόμενο χρόνο.

Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις που θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση στην διάρκεια της οποίας θα υπάρχει δυνατότητα για αναλυτικές συζητήσεις και κατάστρωση πλάνων, εφόσον βέβαια Φράγκος και Λυσσαρίδης αποφασίσουν να ασχοληθούν με την ΚΑΕ. Απόφαση που θα λάβουν αφού έχουν όλα τα δεδομένα στη διάθεση τους.

Συζητήσεις γίνονται και για τον επόμενο τεχνικό του ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Φλεβαράκη να αποτελεί φαβορί για τον «ασπρόμαυρο» πάγκο.