Skip to main content

Η εθνική του Σαν Μαρίνο δεν ηττήθηκε μετά από 18 συνεχόμενους αγώνες

Η εθνική ομάδα του ευρωπαϊκού κρατιδίου, υποδέχθηκε την αντίστοιχη από τις Σευχέλλες, σε μία αναμέτρηση που έληξε χωρίς τέρματα.

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή βραδιά για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Σαν Μαρίνο, καθώς για πρώτη φορά μετά από 18 (!) αγώνες, δεν έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο. Η εθνική ομάδα του ευρωπαϊκού κρατιδίου, υποδέχθηκε την αντίστοιχη από τις Σεϋχέλλες, σε μία αναμέτρηση που έληξε χωρίς τέρματα.

Αυτή, ήταν η πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2020, που δεν ηττήθηκε το Σαν Μαρίνο, καθώς προηγήθηκαν 18 ήττες, ενώ η μοναδική νίκη στην ποδοσφαιρική Ιστορία του κρατιδίου, χρονολογείται το 2004 και επετεύχθη με αντίπαλο το Λιχτενστάϊν (1-0). Εκτοτε, η χώρα των 33.000 κατοίκων, δεν έχει νικήσει σε 124 αναμετρήσεις, συμπεριλαμβανομένης αυτής με τις Σεϋχέλλες, που είναι η μικρότερη χώρα της Αφρικής, με πληθυσμό 98.000 κατοίκους. Μάλιστα, η εθνική ομάδα του νησιωτικού συμπλέγματος, έχει να νικήσει από τον Μάρτιο 2016 και τον προκριματικό αγώνα για το Κόπα Αφρικα, εναντίον του Λεσότο (2-0).