Skip to main content

Οι φόβοι της κυβέρνησης για τις φετινές διαδηλώσεις της ΔΕΘ

Οι μη συνηθισμένοι διαδηλωτές στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη φετινή Έκθεση και οι... ηγέτες των χωρών που θα τιμήσουν τον Ερντογάν.

Σημειώνω απλώς, ότι τους διακατέχει μεγάλος φόβος για τη στάση του Τζιτζικώστα στο σκοπιανό ζήτημα. Ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να έρθει στα εγκαίνια της Έκθεσης σε δυο μήνες, για να μας γεμίσει πάλι αλογόμυγες. Χιλιάδες αστυνομικοί θα τον προστατεύουν, για τις καθιερωμένες διαδηλώσεις εναντίον της αντιλαϊκής και αντεργατικής Αριστεράς.

Αυτήν την φορά όμως, δεν θα είναι μόνον οι συνηθισμένοι διαδηλωτές. Θα είναι και προδομένοι Έλληνες πατριώτες, από τις ενέργειες των εθνομηδενιστών της κυβέρνησης. Σκέψου τώρα, να καλέσει ο Τζιτζικώστας [με τον Λάζαρο Κυρίζογλου] τους Έλληνες πατριώτες σε αποκλεισμό είτε του Βελλίδειου, είτε του ξενοδοχείου, είτε ακόμη και του αεροδρομίου.

Ποιο θα είναι το κύρος του πρωθυπουργού, που θα υποχρεωθεί να εγκαταλείψει κρυπτόμενος την Θεσσαλονίκη; Οι προστάτες του Ρουβίκωνα, δεν κατάλαβαν καλά. Δεν έχουν να κάνουν με τους γνωστούς στις Αρχές κουκουλοφόρους, αλλά με εκατοντάδες χιλιάδες προδομένους Έλληνες, κατά τη συνείδηση Έλληνες, και όχι επειδή έτυχε να γεννηθούν εδώ.

«Η Ευρώπη βαδίζει στην κατεύθυνση των σκληρών πολιτικών του Αυστριακού καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος σχεδιάζει "άξονα" κατά της παράνομης μετανάστευσης», γράφει το βρετανικό περιοδικό Economist. Αν ακολουθούσε η Ελλάδα εξ αρχής πολιτική κλειστών συνόρων, δεν θα είχαμε τώρα μεταναστευτικό πρόβλημα.

Αλλά η Μέρκελ ήθελε ένα εκατομμύριο μετανάστες που της ζητούσαν οι βιομήχανοι για φθηνό εργατικό δυναμικό [μάλιστα, οι καπνοβιομήχανοι ήθελαν Σύρους, επειδή είναι μανιώδεις καπνιστές, και υπολογίστηκε ότι αυτό θα τους έδινε ετήσιο κέρδος 300 εκατομμύρια ευρώ]. Και η Χριστοδουλοπούλου, δεν της χάλασε το χατίρι. Κάλεσε τους πάντες να μας επισκεφτούν ελεύθερα.

Η Μέρκελ έκανε τη δουλειά της και τους επί πλέον μας τους στέλνει πίσω, η Χριστοδουλοπούλου ικανοποιημένη από την υπηρέτηση της Μέρκελ και της αρρωστημένης ιδεοληψίας της, και η ελληνική κοινωνία με διασπασμένη τη συνοχή της.

Ένας τρισδιάστατος Βιοεκτυπωτής (3D Bioprinter) λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στο εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ, ο οποίος βρίσκεται σε πειραματικές εφαρμογές για την εκτύπωση ανθρώπινων εργαστηριακών οργάνων. Ολοκλήρωσε επίδειξη του σκελετού μίας ανθρώπινης μύτης, μέσα σε μόλις τρία λεπτά. Σε παγκόσμιο ερευνητικό ακόμη επίπεδο έχουν γίνει τρισδιάστατες εκτυπώσεις οστών και δέρματος.

Βιαστείτε παιδιά να προλάβουμε. Οι κυβερνητικοί μας έχουν έλλειψη σε σοβαρότερο όργανο. Φροντίστε να το εκτυπώσετε, αν γίνεται πριν υπογράψουν άλλη συμφωνία, είτε στην οικονομία είτε στα εξωτερικά θέματα.

Κοίτα τώρα κύρος, του προαλειφόμενου για παγκόσμιος ηγέτης, Ερντογάν. Στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων του, στις 9 Ιουλίου, μεταξύ των ηγετών των χωρών που θα τον τιμήσουν θα είναι και ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.

Ανακοινώθηκε ότι μέχρι στιγμής δήλωσαν ότι θα παραστούν, εκτός από τον Ζάεφ και οι πρόεδροι άλλων 16 χωρών, μεταξύ των οποίων της Βενεζουέλας, Καζακστάν, Γκάνας, Σομαλίας, Ζάμπιας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Γεωργίας, Πακιστάν, Κιργιζιστάν, Ουκρανίας, κ.α.

Αυτοί είναι οι ηγέτες επιπέδου Ερντογάν. Εντύπωση προκαλεί ότι εκτός από την Βουλγαρία και τον Ζάεφ, πιστό φίλο του Ερντογάν, καμία άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα εκπροσωπηθεί στην τελετή. Ο Μπορίσοφ, δίνει τα πάντα στον Ερντογάν, για να στέλνει τους μετανάστες στην Ελλάδα, και όχι στην Βουλγαρία.