Skip to main content

Η γρίπη «χτύπησε» τον ΠΑΟΚ

Θετικοί στον ιό της νέας γρίπης βρέθηκαν δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Οι Ντάριο Κρέσιτς, Ολιβιέ Σορλέν παρουσίασαν συμπτώματα και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, ωστόσο έχουν ήδη αναρρώσει και θα παραμείνουν κλινήρεις τις επόμενες μέρες περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Αυτό σημαίνει ότι ο Φερνάντο Σάντος δεν τους υπολογίζει για τον αγώνα με τη Λάρισα, όπως και τον μόνιμο απόντα το τελευταίο διάστημα Λούσιο Φιλομένο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο πλαίσιο της συνέντευξης που παρέθεσε για τον αγώνα αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της ενίσχυσης. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση μια και ο Ιανουάριος πλησιάζει, ενώ ο Φερνάντο Σάντος ήταν κατηγορηματικός αναφορικά με τις κινήσεις οι οποίες πρέπει να είναι προσεκτικές και μελετημένες. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν γίνουν μεταγραφές για να γίνουν, ενώ θα αποκτηθούν πιθανότατα δύο ποδοσφαιριστές με προτεραιότητα τη μεσαία γραμμή. 


Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κινηθεί έντονα ο Άρης προκειμένου να καλυφθούν κάποιες αδυναμίες που έχει εντοπίσει ο Έκτορ Κούπερ. Ο 54χρονος τεχνικός αναφέρθηκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα σε θέματα νοοτροπίας. Επανέλαβε ότι οι παίκτες οφείλουν να είναι προσηλωμένοι στον αγώνα και όχι σε άλλους παράγοντες που ενδεχομένως προκύψουν κατά την διάρκειά του.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει σκοπίμως αρνητικό κλίμα εναντίον μας. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο πίσω της που δημιουργεί μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Μία τέτοια ομάδα δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να έχει ένα εχθρικό κλίμα εναντίον της. Θέλω να πιστεύω, επίσης, ότι τα λάθη των διαιτητών είναι ανθρώπινα» υπογράμμισε ο Αργεντίνος αναφορικά με το θέμα της διαιτησίας το οποίο έχει απασχολήσει έντονα το τελευταίο διάστημα το σύλλογο. Οριστικά εκτός «μάχης» για τον αγώνα με το Λεβαδειακό τέθηκαν οι τραυματίες Αμπρέου, Νασούτι και φυσικά ο τιμωρημένος Αράνο.


Στον Ηρακλή τα θέματα που απασχολούν έντονα τον κόσμο της ομάδας είναι δύο, εξίσου σημαντικά. Αφενός οι εξελίξεις που για την ώρα μένουν στάσιμες στο διοικητικό μέτωπο αφετέρου η αγωνιστική παρουσία της ομάδας και η αδυναμία που έχει επιδείξει στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Από την πλευρά του Ο Σάββας Κωφίδης έδωσε το στίγμα σχετικά με το πως οφείλουν όλοι να διαχειριστούν στο εσωτερικό της ομάδας την κατάσταση και περισσότερο τα διοικητικά θέματα. 

«Προσωπικά δεν επηρεάζομαι καθόλου. Έχω την εμπειρία να διαχειρίζομαι τέτοιες καταστάσεις. Εμείς προσπαθούμε να αφήσουμε έξω από τα αποδυτήρια αυτές τις σκέψεις. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το αγωνιστικό και τίποτε άλλο» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ηρακλή.

Τ. Πακλατζής